SAD pohvalile ‘Oluju’, a Vučiću time pokazale kako je beznačajan igrač Njemačke

0
5629

Američka vanjska politika prema regiji mijenja se u odnosu na Eu politiku, tako bi najbolje mogli opisati čvrst stav oko Oluje i same proslave iste.

Vučić je komentirao izjavu Mattisa koju je američki ministar dao tijekom susreta sa svojim hrvatskim kolegom Damirom Krstičevićem prije nekoliko dana u Pentagonu.

“Idućeg mjeseca obilježavaju se 22 godine operacije po imenu ‘Oluja’, operacije koja se izučava u američkoj vojsci kao primjer kako dobro vođena vojna snaga, dobro obučena, dobro opremljena i s dobrim političkim vodstvom može promijeniti tok povijesti. Čast nam je što ste ovdje s nama zbog vaše uloge u toj operaciji”, rekao je Mattis, a objavilo američko Ministarstvo obrane.

Vučić im je danas poručio da “neće nikada pristati na to da su ubijanje i progon srpskih civila neko veličanstveno delo”.

To je izjavio četnik koji je bio sudionik akcija oko Sarajeva, huškač na srpskom radiju Pale, dobar prijatelj Šešeljevog čuvara i ubojice iz Škabrnje Vasilija Vidovića i poznati ratni govornik pred Oluju u Glini “kako Glina nikada više neće biti ustaška.”

EU se klanja takvom bezveznjaku i lopovu, koji je ratni zločinac i najveći lopov u Srbiji, koji danas ukida novine u Srbiji koje otkrivaju njegov lopovluk ili ratno-huškačke pohode. Srbija  predsjednika Vučića je postala gay država u kojoj njegov sin i skupina balavaca vode glavni grad u sigurnu propast, a udio investicija u BDP-u je svega 15%, što najbolje govori kako Srbija živi od pljačke građana kojima se jedino može uspješno servirati mržnja protiv Hrvata.

SAD je ovim potezom lukavo prisilio pak Hrvatsku da kupi zrakoplove upravo od njih i iskoristio Hrvate da napravi destrukciju DDR-ovki A. Merkel koja je podržala vraćanje Šešelja u Srbiju, kako bi iz lopova Vučića napravila demokratu i prisilila na Europski put.

Narodi regije zbog svog primitivizma i mržnje idealni su za status pokusnih kunića.

HOP