Ekskluzivno: Pernar i Malagurski kreću u projekt nove Srboslavije !

0
7334

Bura i negodovanje oko takozvane deklaracije o zajedničkom jeziku se malo stišala, ali svako malo kuhar velikosrpske šugoslavije Malagurski promiješa taj napoj, čije otrovne pare se počinju dizati u “regionu”. Podsjetimo se, prošle je godine Boris Malagurski, veliki prijatelj Ivana Pernara i živozidaške ekipe, napravio izborni promotivni video za Pernara, često ga intervjuirao, pratio po Beogradu kao sjena i mentor, te organizirao nekoliko emisija s njim. Na linku ovog skraćenog promotivnog videa o zajedničkom jeziku, Malagurski “prosto kao pasulj” objašnjava jugonostalgičarskim budalama kako svi na teritoriju bivše Jugoslavije ustvari govore istim jezikom. Gubljenje jezika je osnovni preduvjet za gubljenje nacionalnog identiteta, a to je glavni cilj Malagurskog, bar što se Hrvatske tiče. Naravno, gura se srpski, a potiskuje hrvatski, i to ponajviše u Hrvatskoj, sudeći po “slučajnim” ispitanicima koje Malagurski bira najviše po Zagrebu. Naime, čak četvero ispitanika je našao na ulicama Zagreba, a samo po jednog u Sarajevu i Beogradu. Malagurski treba pojačati velikosrpsku propagandu po Zagrebu, jasno je.

malagurski-i-zivi-zid

Gomilaju se dokazi o tome tko ustvari stoji iza Živog zida i tko su njihovi najvjerniji birači. Nakon  nastupa nekadašnjeg živozidaškog “supredsjednika” Hrvoja Runtića u emisiji Borisa Malagurskog rame uz rame sa ratnim zločincem Savom Štrbcem i sve veće podrške iz Srbije, ovoga puta smo razotkrili tko je velikodušni donator Živog zida: sam Boris Malagurski, velikosrpski redatelj i promotor! On je naime radio izborni spot za Živi zid kojeg je spremno i oduševljeno gurao N1 i Index kao medijski hit.

malagurski štrbac kojić runtić

Na stranicama Živog zida osvanuo  je svojevremeno  i znakoviti komentar (koji je tamo dobio i najviše lajkova) o tome kako je Sinčić nakon Tita jedini kojeg bi navedeni komentator priznao kao “jedinog i pravog predsjednika” nakon Tita. Sada je sasvim jasno koji brod živi shit. Jugoslavenski što znači velikosrpski.

slino

Brod očito voze Rusi, koji se pouzdaju u ova dva bezveznjaka. Nekada je Pernar napravio popriličnu štetu baš Rusima, trabunjajući o njihovoj veličini u Saboru dok se raspravljalo o kriminalu udbaških elita. Jasno da je ovaj mladac to radio namjerno kako bi skrenuo priču. Nedavno ga je isti Sabor spasio, da i dalje bude bitan njegov bezuspješni cirkus na deložacija izglasavanjem katastrofalnog ovršnog zakona po kojem će netko za dug od 20000 kuna otimati nekome imovinu!

Ovih dana je kod Pernara na profilu objavljeno kako će on i Malaguski spašavati Balkan. Ako će ova dva luftbrenzera nekog spašavati bolje da se svi iselimo i zapravo njima olakšamo njihov primarni zadatak. Posvađati sve, upropastiti lošim zakonima i bez rata doći jeftino do zemlje. I dok se svi svađaju oko Tita i četnika, a svemu su krivi ustaše, ekipa istjeruje stanovništvo iz zemlje i stvara roblje za svjetske moćnike.

HOP