Sin četnika bez kvalifikacija (!) zaposlen u geodetskoj upravi, a Hrvati s diplomom protjerani u Njemačku!

0
7461

Pajo Busić, sin Mirka Busića, nekadašnjeg milicajca SAO Krajine, radi u katastru općine Topusko, a nema ni geodetski fakultet niti ikakve kvalifikacije za taj posao! – javio nam je branitelj dragovoljac Domovinskog rata koji se obratio redakciji HOP portala kako bi nam ukazao na kaos koji vlada u njegovom mjestu, te nastavio: Je li to normalno?!

Zar to nije žalosno? Pa oni još uvijek misle da žive u SAO Krajini! Jučer je na četničkom derneku u selu Katinovac načelnik općine Topusko Ivica Kuzmić (HDZ) bio glavna faca na njihovoj fešti!

Mirko Busić je inače susjed ´džepnog četnika´ Milana Busića, nasilnika koji je samo prošle godine udario četvoro ljudi u svom selu (Staro selo) i protiv kojega je podignuto više kaznenih prijava uključujući i onu za silovanje. Mirko je naravno svjedočio u korist Milana Busića, pa je rekao kako ništa nije vidio.

– Totalno sam razočaran našim državom – nastavio je dragovoljac: – Mirko Busić, krajinski milicajac, pripadnik združenog odreda milicijskih snaga SAO Krajine ima sina koji se u današnjoj hrvatskoj državi bez problema zapošljava u katastru općine Topusko, u Državnoj geodetskoj upravi – a nema nikakvih kvalifikacija za taj posao! Njegov otac Mirko Busić i dan-danas priča okolo kako mu je bilo dobro u SAO Krajini, a živi od države Hrvatske, kao i njegov sin!

HOP