Srpski Bin Laden Miodrag Linta slobodno se kreće po Hrvatskoj kraj naše policije

0
5175

Biro Krajine je organizacija nazvana ‘krajiška vlada u izbjeglištu. Podržana je politički i novčano od države Srbija. To u prijevodu znači da buduća članica EU podržava državni terorizam. Za vrijeme domovinskog rata SAO Krajina je bila velikosrpska politička organizacija koja je napravila nezapamćen genocid nad Hrvatima.

Umjesto da Hrvatska blokira Srbiji pristup uniji dok se Biro Krajine ne ugasi i prestane financirati državni terorizam, Hrvatska preko svoje nesposobne policije dopušta ulazak Miodraga Linte, glavne poluge tog terorizma u Hrvatsku, šetnju po Vojniću, mjestu srpskog koncentracijskog logora, u kojem na kraju je nestala prošli tjedan Hrvatska zastava, skinuta s zgrade općine, 20 metara od nesposobne policije. Čija je to policija ministre?

Kada bi u Hrvatsku došao Šešelj, digla bi se država na noge. Po čemu je dolazak Linte manje opasan?

Sigurno bi SAD-e tolerirale posjete Bin Ladena svojim pristašama…

Zbog čega policija ne rasporedi specijalne snage na Banovinu za vrijeme ljeta dok njome krstare svakojaki srpski zlotvori došli iz Srbije bez ikakve kontrole?

Po Vrginmostu se slobodno šeta srpski zlotvor Mile Gologuža, došao iz Srbije ovih dana,  jedan od glavnih srpskih stražara u koncentracijskom logoru Vojnić, koji je logoraše vodio bose i gole na branje kukuruza u zimi, prebijao logoraše, a u tom kraju sudske postupke tada je vodio Nikola Sužnjević koji bez posljedica živi u tom kraju, dok kćer i žena drmaju socijalnom službom. To je istina o nesposobnoj policiji i korumpiranom pravosuđu. Došao je zlotvor Gologuža pokazati svima da mu ovakva policija u Vrginmostu ništa ne može, a srpski terorist Sužnjević je sretan ponovo vidjeti svog prijatelja teroristu iz Srbije.

Što rade naše tajne službe? Dozvoljavanje okupljanja srpskih terorista iz Srbije na terenu najvećeg pogromana Hrvata je izdaja nacionalnih interesa i ugrožavanje sigurnosti zemlje.

Naša specijalna policija bavi se Hosovcima, koji su branili zemlju, pravašima koji su se suprostavili velikosrpskom linču, a koji nisu nikakva ugroza nacionalnoj sigurnosti, dok tijekom okupljanja srpskih četnika na Banovini nitko se nije sjetio poslati bar specijalnu policiju na taj teren.

HOP