Sprema se smjena policijskog načelnika koji je ‘podržavao’ srpsku hajdučiju?

0
7918

– Ove godine bilo je jako mirno na pravoslavni blagdan sv. ILIJE. Inače u to vrijeme bude najviše provokacija srpskih ekstremista, ali ove godine nisu se usudili raditi probleme jer su od vas jasno i glasno prozvani na portalu, kao i od lokalnih Srba koji su svojim izjavama za vaš portal poremetili velikosrpsku slogu. Ne pamtim tako miran blagdan od kada radim u policijskoj postaji- rekao nam je iskreno jedan policijski službenik iz Vrginmosta.

Zanimljivo da ove godine na blagdan nije bilo niti govorancije oca svih srpskih provokacija, Milorada Pupovca zvanog u srpskom narodu Pupi.

Srpski pak izvori tvrde da ih je najviše pokosilo priznanje jednog Srbina o unošenju bombe u školu od strane današnjeg djelatnika policije i sina teroriste Pave Dugošije, koji je odmah u sat vremena od objave skupio 15 hrabrih Srba da svi zajedno psuju majku ustašku uredniku HOP-a na svom srpskom sastanku .

Sin teroriste je s službovanja na državnoj granici završio u ispomoći policijskoj u Makedoniji, a kako doznajemo nepopularni načelnik Hrvatin u Vrginmostu moga bi biti smijenjen i zamjenjen Hrvatom posavljakom. Iako je načelnik Hrvatin tražio produljenje mandata, čini se da će biti elegantno strpan u mirovinu.

To bi bosanski Hrvati jedva dočekali jer “Debeli” kako zovu načelnika Hrvatina posebno ima animozitet prema bosanskim Hrvatima. Sukob s njima traje od kad potiho dopušta četničiju i kontinuirano zlostavljanje svih Srba koji žele mirno živjeti u Hrvatskoj, priznajući njen poredak.

HOP