Objavljujemo trnaskript iz kojeg se vidi da zločine nakon ‘Oluje’ radi 5. korpus Armije BiH

0
5618

Ovaj dokument priznat i od Haškog suda je jedan od mnogih dokaza kako Srbi danas pojedine zločine pripisuju Hrvatima, Documenta preko Teršelićke progoni Oluju, a svjesno zanemaruju činjenice.

Jedna od činjenica je svakako kako je Oluja prebrzo zavšila, neočekivano, pa kada su naše jedinice kretale prema Banja Luci, ostao je nezaštićen prostor, koji je trebalo zaštiti civilnim jedinicima vlasti i policijom.

Do uspostave tih jedinica, srpske i muslimanske jedinice namjerno su ulazile u prostor i radile kaos. Ovaj dokument to potvrđuje. Izetbegovićeve snage su radile pokolje, a američki veleposlanik pokvareno je prozivao Hrvate, iako je znao tko čini zločine, Atif Dudaković i Peti korpus. Mnogi zapovjednici Armije BiH su bili namjerno ubačeni iz JNA pod zapovjedništvom glavnog srpskog obavještajca Aleksandra Vasiljevića, i danas u vojsci i policiji Vasiljević ima svoje ljude na muslimanskoj strani.

Pokolji su činjeni upravo da se anuliraju rezultati Oluje. Hrvatima ti pokolji nisu odgovarali jer su lako  i brzo pobijedili. Danas su ti pokolji osnova odurne trgovine sa Srbima. Izetbegovićeva prosrpska loza (nekad su se zvali Živković) i srpski specijalni rat sve čine da ponište zajedno Oluju i lakše podjele BiH. Time naravno rade i izdaju muslimana u BiH, ne samo Hrvata.

Razgovor Šuška i Tuđmana jasno pokazuje paniku hrvatske strane poslije Oluje, jer zaključuju da nekontrolirano muslimani rade zločine. Kome na štetu? Naravno tada Hrvatima, jer pokvarena svjetska zajednica ne želi vidjeti istinu, iako je UN jasno označio hrvatske snage kao korektne, a 5 korpus kao divlju hordu bez kontrole. Danas se svi zločini nad Srbima pripisuju Hrvatskoj strani iako nema počinioca. Na osnovu čega je Pupovac zaključio da su sve zločine počinili Hrvati ako nema dokaza o počiniocu ? I zašto su se srbi redom predavali Hrvatima, a ne 5. korpusu armije BiH.

HOP