HEP kao srpska prčija: Rade li uopće Plomin 1 i Plomin 2?

0
2811

Uprava HEP-a prema našem izvoru biti će podjeljena između 4 HDZ -ovaca, 2 HNS-ovca i jednog manjinca. Naravno da se u upravu želi ugurati najveći rovator protiv hrvatske države Milorad Pupovac koji je prije par dana cvilio po srpskim medijima kako srpsko pitanje je veliki problem u Hrvatskoj. Zapravo su srpski mediji još jednom korišteni kao pritisak na HDZ kako bi  srpska manjina, a zapravo Pupovac dobio ono što želi.  U ovom slučaju u HEP-u.

Od svega manjinci nemaju ništa. Tajkun Pupovac ne živi u svojoj izbornoj bazi  Vrginmost već u vili pod Sljemenom.  Vrginmost je zaostao i zatrovan je nacionalnim razlikama. Pogledajte imovinsko stanje Pupovca i Srba u Vrginmostu. I sve se vrlo lako raspozna u tren. To svakako prikrivaju tzv. Srbi ekstremisti koji su zaduženi mutiti vodu, trovati međuljudske odnose, kako ne bi netko postavio ova pitanja..

HDZ je pred velikom podjelom u svezi ovakve podjele uprave HEP-a .  Kako je veći dio kapaciteta van uporabe, a navodno  i Plomin 1 i Plomin 2 , HEP treba hitnu stručnu pomoć, a ne jaki srpski lobi naslonjen na Vuka Hamovića i Lazarevića koji želi ovladati energetikom korak po korak

HOP