Porfirije pjeva četničke pjesme i smije u Jasenovac , ali poglavar HPC-a ne smije!

0
3530

HDZ se pretvorio u komunističku morbidnu korumpiranu izdajničku ekspozituru. To je slika današnjeg kradezea, stranke lopova s komunističkom ideologijom. Tuđmanom se diće, a njegov sin sve ovo mirno gleda uvaljen u saborsku fotelju;  narod pljačku plaća dok pupovčevi četnici imaju dernek po zemlji.

Da prevedemo na istinit odnos, Hrvati su ginuli za državu kojom danas vlada Pupovac, tajkun na račun našeg proračuna, vezan na Biro Krajine u Beogradu i ponosan na dva brata koja su se borili na četničkoj strani!

Taj princip vladanja doveo je do poremećaja uma odgovornih u Jasenovcu koji ne dozvoljavaju pristup Jasenovcu sinu logoraša Igoru Vukiću i HPC-u zbog navodnog ustaštva. Srpski svećenici koji pjevaju četničke pjesme mogu u Jasenovac kada god žele iako imaju slike i video uratci njihovog huškanja na mržnju!

Uostalom pogledajte ovog bradonju manijakalnog pogleda i poglavara HPC-a arhiepskopa Aleksandra i sami prosudite tko izgleda kao svećenik i tako se i ponaša…

Porfirije-Perić-VER-1-Foto-Nenad-Đorđević-FoNetarhiepiskop-aleksandar-660x330

HDZ  & patrneri više drže do ovog pjevača četničkih pjesama. Arhiepiskopa Aleksandra ne priznaju jer imaju svoju omiljenu crkvu nastalu na mitu i korupciji, a koja  do 1920 nije bila priznata kao državna crkva. Našim jadnicima ovaj jad od crkve je strah i trepet, a ravnatelji Jasenovca bez ikakvih osuđujućih presuda protiv hrvatskog arhiepiskopa tvrde da je on proustaški nastrojen i brane mu pristup komemoraciji, čak sa prijetnjom kako će ju nezakonito prekinut! O tome drugari oko Plenkovića šute, dok  dalje srpski šovinizam vodi igru.

Mladići koji je rekao da su HDZ-ovci lopovi pozvan je u božinovićevu milicijsku stanicu, teroristi u srpskoj crkvi nisu.

Ako navedeni mladić bude procesuiran rado ćemo predati hrabrom čovjeku sve dokaze koje imamo pa neka se drugovi brane i za lopovluk i za izdaju. Naravno ništa bolji nisu niti ostali komunisti SDP-a, HNS-a i IDS-a.

Za lopovluk spremni!

HOP