Srpsko-hrvatska udružena medijska mafija prešutila progon srpske obitelji od strane Srba!

0
5713

Danas je bilo zanimljivo gledati iz blizine performans Dražena Keleminca. Meta je bio Pupovac. Kao medij htjeli smo vidjeti izbliza što Keleminec govori i što mediji prenose.

Ujedinjeni srpsko-hrvatski mejnšit mediji napravili su svi zajedno zločin prema istini.

Zašto? Niti u jednom mediju nije spomenut dio Keleminčeva govora u svezi obitelji Dragić. Radi se o srpskoj obitelji, u selu Slavsko polje, koja je zlostavljana od strane mještana godinama samo zato jer poštuje ustavo pravni poredak Hrvatske. Obitelj zlostavljaju među ostalima i pupovčeve stranačke kolege. Zlostavljaju se djeca, a socijalna služba, pravobraniteljica za djecu, policija i pravosuđe ne čini dovoljno da sve to prestane. Očito iz straha od Pupovca. Djeca koju je prigrlio Rade Dragić su po naciji majke Hrvati, te ih mještani nazivaju ustašama. O tome niti riječ nije spomenuo niti jedan mediji u Srbiji i Hrvatskoj i time je podržao daljnje divljanje mještana, što je novinarski zločin prve vrste. Keleminec je dva puta ponovio što se događa s obitelji Dragić a svi novinarski poslušnici su taj podatak prešutjeli. Bijednici su time još više ohrabrili zločin prema Dragićima.

Medije je zanimala sudbina Pupovca, u njegovoj vili ispod Sljemena, prostorije u centru Zagreba, spaljene novine od strane Keleminca, kao što je nekada Šešelj spaljivao zastavu Hrvatske, ali ih nije zanimala sudbina Dragića, mirnog Srbina koji svima pomaže, ali ne vrijedi jer nije četnik ili pupovčev pulen, pa ga niti Pupovac ne doživljava godinama. Protesne note stižu iz Beograda, od kriminalca Dačića, zločinca Vučića, to brine Plenkovića, umjesto da otiđe na teren i vidi iz bliza što njegov politički partner kuha u Vrginmostu. Keleminec s paljenjem novina igra svoju političku igru…ali zaobići sudbinu jedne obitelji mogu samo novinari bez duše…. ne govorimo koliko su svi jadni da nisu čuli niti Keleminčeve riječi kako je nekadašnji suradnik Pupovca, Nenad Vlahović podnio 7 kaznenih prijava protiv Pupovca… niti to nisu čuli… bijednici.

Zanimljive su i teze Plenkovića da je Keleminec ekstremist, ali Pupovac nije, iako dozvoljava preko svojih političkih suradnika uništavanje srpske obitelji koja hrvatski misli…

Zadnje riječi našem uredniku od strane Rade Dragića bile su:

-Igore hvala za sve što činiš za našu obitelj, ali ja sam spreman i umrijeti za svoju obitelj, jer nemamo zaštite od ove države.

Sramota  koja policijsko-pravosudno-novonarska mafija kroji informacije…

HOP

Ekskluzivno: Krucijalno svjedočenje građana srpske nacionalnosti o umješanosti institucija u svezi podrške četništvu i nasilju na Banovini