HEP-ovi kriminalci i politički marginalci “uterali” narodu ustaško-četničku majku

0
3731

Hrvatska država se trese zbog ploče u Jasenovcu. HOS-ovci se ponovo dijele na one s kompromisom ili bezkompromisne. Nečija krv postala je nečija politička igra. Blasfemija.

Jedni bi ploču prenijeli van Jasenovca, a drugi nedaju. Sve to promatra briselski borac Plenković, koji je danas nazvao Keleminca ekstremistom i marginalcem. Ako je to točno onda našu politiku mogu oblikovati marginalci, a HEP su uništili naši politički kriminalci koji svakako nisu marginalci… prema tome ovo je ludnica marginalaca i lopova… a gdje su tu građani?

Analiza_integriteta_u_postupcima_javne_nabave_u_Republici_Hrvatskoj

Oni plaćaju sva ta sranja… HEP prema stručnjacima koje smo mi konzultirali je 2/3 uništen u svezi proizvodnje struje, struja se nabavlja iz Rumunjske i Mađarske, na tržištu kada je najskuplja, niti to nikoga ne brine…Ne brine naše političke kriminalce niti kako neki direktor ima 13 stanova, a kapaciteti HEP-a propadaju?

20170629132601939

-Jesam, davao sam velike novce M. Z. iz HEP Zagreba i nikad nije bilo dosta dok me konačno nije izjurio iz Elektre i otišao k Stevi i tamo nastavio s istom rabotom. Danas on ima 13 stanova !

received_2445143202293483

 

Oni o pločama, Plenković, Dačić i ekipa o Kelemincu, a pljačka se nastavlja…pupovčevi puleni sada trebaju ući u HEP, pa je sav ovaj cirkus i pritisak za podjelu pinkice u kravi muzari… Srbi Hamović i Lazarević dobro žive od HEP-a, dok se mediji igraju ustaša i partizana…i malo četnika,  a narod sve to dobro plaća…domoljubi i srpski patrioti ujedinjeno rade budale od naroda…

Srbi o ustašama, a kraj živog Pupovca propala Tesla banka, pa se vi sada svađajte s Hrvatima što je po naciji bio Tesla, dok je ekipa sve pokrala… Srpski i Hrvatski mediji glumiti će svađu, domoljublje, dok će se narodi svaditi što su komunisti pokrali… reći svi bilo je bolje u Jugi, a današnjim državama vladaju isti Jugovići…Politički kriminalci, politički marginalci steram vam ga…

OPLJAČKANA ‘PUPOVČEVA’ TESLA BANKA IDE U LIKIVIDACIJU, A PUPOVAC PREMA ‘ZASLUGAMA’ U VLADU

 

HOP