Pupovac iz terorističke stranke SDSS traži sankcije zbog branitelja Keleminca

0
1845

SANKCIJE
Pupovac prozvao Hrvatsku! Želi hitan sastanak s Beogradom zbog Keleminca i tretmana Srba
Predsjednik Srpskog nacionalnog vijeća (SNV) Milorad Pupovac poručio je da očekuje hitan razgovor s državnim vrhom Srbije na kojem bi se razmatrali posljednji incidenti i odnos prema Srbima u Hrvatskoj.
On je, povodom najnovijeg incidenta u Zagrebu – ponovljenog paljenja primjerka srpskog tjednika “Novosti” i prijetnji koje je Srbima uputila Autohtona hrvatska stranka prava (A-HSP), rekao da je u Hrvatskoj, nažalost, postalo normalno da oni koji govore jezikom mržnje i šire netrpeljivost prema Srbima optužuju Srbe, ne samo za širenje mržnje nego i za terorizam, prenio je Blic.
Vandalizam i nasilje pred sjedištem SNV odvija se nesmetano i bez sankcija. Postalo je normalno da se novine, i to jedne od najutjecajnijih i najcjenjenijih u regiji, pale na ulicama i to mora biti zaustavljeno, rekao je Pupovac, prenosi N1.
Lider A-HSP Dražen Keleminec u utorak je ponovo zapalio dva primjerka “Novosti” preko čijih naslovnica su bile nalijepljene poruke “Idi, bre, pa se leči” i “Lepo gore lepe novine”.
Nakon skupa, policija je priopćila da će “proširiti ranije započetu kriminalističku istragu protiv Keleminca”.
N1TV

HND kojeg vodi srednjoškolac i sin oficira JNA Sale Leković pod budnim okom supruge druga Pupovca i huškaške novine Novosti traže sankcije za Hrvatsku zbog branitelja Keleminca!

Tvrde kako će završiti kao židovski list Charlie Hebdo iz Francuske; propucani ili ubijeni?! Iako im to nitko nije dosad najavio. Svi su živi i prepuni novaca!

Kažu da je to napad na list srpske manjine?! Ako je to list srpske manjine zašto u njemu nema prostora za Srpsku pravednu stranku koja optužuje Pupovca za kriminal? Zašto nema prostora za obitelj Dragić koju progoni divlja srpska manjina? Ako nema mjesta za takve priče to je onda samo glasilo M. PUPOVCA?!

KAKVE SANKCIJE TRAŽI ČOVJEK KOJI POTIČE MRŽNJU U SVOME LISTU; DRUŽI SE SA SRPSKIM TERORISTIMA I PLJAČKA ZEMLJU?

Pupovac se zapravo boji izgovorenih riječi koji ga optužuju za Tesla banku; neizgrađene škole, nestale traktore, ogromna primanja od kojih Srbi nemaju ništa; a policija umjesto da se bavi kriminalom oko Pupovca, oni istražuju Keleminca! I ako ne dozvolimo daljnju pljačku proračuna treba nam uvesti sankcije! Sjajno.

Srbija do Tokija!

Hop