Grbin je kao saborski zastupnik dobivao novce od Pupovčeve ekipe, danas prijeti Bernardiću!

0
3491

Milorad Pupovac dijeli novce SNV-a koji su prvenstveno namijenjeni povratnicima – estradnim zvijezdama, saborskim zastupnicima i mnogim javnim osobama…

Žarko Puhovski uglavnom iskače iz svake televizijske paštete, ali o Pupovcu niti jedne loše riječi, ovaj moralist je u jednoj godini primio deset rata po 1500 kuna.

Pulski glumac Igor Galo primio je 9133 KUNA, nejasno iz kojih razloga.

Peđa Grbin, pravni i politički moralist SDP-a, uglavnom svakom saborskom loncu poklopac, primio je 6 rata po 1000,7 kuna od Pupovčevog SNV-a. Komičan je izračun 7 lipa na ovoj isplati, kao da je račun izdao Konzum, a ne SNV. Jasno je svakome da jedan Saborski zastupnik ne smije primati novac na ovaj način, jer se radi o klasičnom sukobu interesa. Očito da je ovaj novac i prešutno lobiranje za iste političke interese.

Stanko Janjić, bivši zaposlenik u vladi Zorana Milanovića iz ministarstva za obnovu i razvoj, inače nastanjen u Bujama, godišnje je dobivao 10000,13 kuna po mjesecu. Opet i kod njega se pronašao tragikomičan iznos u lipama, ovaj puta 13 lipa. Janjić se nakon prelaska s državne plaće vratio na državni proračun uz SNV. Podaci su iz povjerljivih dokumenata, prepunih ovakvih autorskih ugovora, koji betoniraju novcem uvijek jedan te isti Pupovčev lobi stvoren iz našeg proračuna.

Kao sputavajući faktor HDZ-ovci vide Davora Bernardića, šefa SDP-a, kojeg ne drže kvalitetnim političkim materijalom. Šeks smatra da je velika koalicija realna u jednom trenutku krize vlade.-piše Večernji list.

SDP nije zadovoljan s Bernardićem, tako da njegovo hvaljenje izdajnika Račana i zločinca Tita ipak nije urodilo plodom. Svjesni kako će uskoro biti otkriveni s drugim okom u glavi – HDZ-om, moraju nešto poduzeti jer je MOST u Saboru (kao i HOP u medijima) otkrivao ćaću Gregurića kao glavni problem u Hrvatskoj, a ponekad je i šizofreni Pernar izgovorio ovo opasno prezime prepuno novaca.

Ako znamo da su Gregurić, Valentić i Šeks glavni savjetnici premijera, jasan je tzv. novi plan: spajanje nespojivog. HNS, IDS,SDP i HDZ su uništili i opljačkali Hrvatsku. Ova koalicija je već ugrožena.

I angažman ćaće  Sanadera organizirao je njihovo spajanje s Miloradom Pupovcem, čovjekom koji glumi ugroženog Srbina,a koji naravno ništa ne čini za Srbe, osim što potpaljuje međunacionalne sukobe kako bi kriminal ostao u drugome planu.

Zašto Bernardić smeta? Ideološki smeta jer odlazi u crkvu.  Sin je branitelja. Praktično pak, jer je smanjio plaće zaposlenicima SDP-a. I naravno, prekinuo veze s ćaćom Gregurićem.

Kredit LHB banke, poslovnice Ljubljanske banke u Njemačkoj, ispostavi udbašije, još za vrijeme Jugoslavije, baš ta je banka dala kredit Milanoviću od preko tri milijuna eura.

Milanović je uništio SDP, to se vidjelo prema broju mandata u Saboru. Sada je kriv Bernardić. Milanović je otjerao sve konkurente iz stranke, pa sada Maras glumi vođu u Saboru. Peđa Grbin nudi sebe za spasioca u stranci.

Čovjek povezan s Pupovcem, koji je bio i na Pupovčevoj platnoj listi, nudi se kao zamjena Bernardiću. A zna se kakvi su ćaća Gregurić i Pupovac…

Svjedočenje Runtića o navodnom potkupljivanju za glasovanje i sumnja u potkupljivanje Sauche u Saboru, govore o velikoj panici Šeksa, Gregurića i Valentića cijelo ovo vrijeme, jer je MOST dirnuo u srž problema. Prozvao je Gregurićev klan.

Zato Bernardića treba maknuti kao smetnju organiziranoj mreži političkih poslušnika. On očito nije dio mreže kojoj pripada Opačićka, Grbin, Ostojić …i ostali poslušnici.

 

HOP