Video: Kajin otkriva kompletan kriminal Istre i političku mafiju

0
7267
03.01.2013. SDP PRESSica pred izbore, Damir Kajin - FOTO BASSOPhoto: Basso Company

Damir Kajin u video uratku otkriva narkomansku lopovsku IDS-ovu ekipu;

https://www.facebook.com/9Lajk/videos/713177595545369/

“ZAŠTO BI SE JAKOVČIĆ TREBAO VRATITI IZ POLITIČKOG EGZILA U BRUXELESSU”

Ako želite apsolutnu medijsku kontrolu kakva vlada Istrom, a koja se plaća sa 10-tak mil. kn javnog novca, može.
Ako želite sa 16 000 kn servisirati kredite od 800 000 €, može.
Ako želite da je svaki dužnosnik na čelu izvršne vlasti koji je u politiku ušao bez kn teži od 2 mi. €, može.
Ako želite 10- ine promašenih investicija (veletržnica riba 20 mil. kn…), može.
Ako želite dogovornu politiku sa Sanaderom, može.
Ako želite sa par tisuća kn do 6 ha zemlje koju potom zalažete i dobijate kredit od 300 000 00 €, može. Ima i puno gorih slučajeva.
Ako želite za reprezentaciju samo u Županiji izdvajat preko 2-3 mil. kn, može.
Ako želite da politika mijenja državne odvjetnike, kao što se dogodilo V. Nuiću, može.
Ako želite da bivši državni odvjetnici postanu pravnim zastupnicima gradova, općina, može.
Ako želite da se i u HR uvede verbalni delikt i da svo vrijeme provodite po sudovima, može.
Ako želite da nosioci županijskih priznanja zavržašvaju po zatvorima, može.
Ako želite Istru koja je 2002. imala BDP 18% veći od Rijeke, a danas isti kao RI, može.
Ako želite javnim novcem plaćen PR, može.
Ako želite opsesiju i bajke na vaš račun, može. I ja sam za.
Konačno, ako želite da bivši župani, ministri po isteku karijere ostanu na plaći i sinekurama u Agrokoru, kao što je to slučaj sa istarskim dužnosnicima, onda i to može. Ma, i još puno toga- Agrolaguna, Arenaturist… ! Forza Istra. Naprijed Hrvatska. Damir Kajin

Država zaradila pola milijuna od kazni za drogu na Outlooku. Nije država zaradila ništa već je u Istri na zlo navuceno zbog narko turizma još nekoliko stotina mladih Istrijana. To je bit, a lokalna samouprava stoji iza zla umjesto da proračunski prati tradicijske kante koje su izvor našega identiteta. Da bi vrhuška šmrcala dovodi nam se zlo i tumači da od toga Pula i Istra imaju koristi. Istina je da je to tragedija za Pulu i Istru.

Miletić na sastanku sa Plenkovićem neće zagovarati Odluku Županije Istarske iz 2001. (od koje ŽI nikako da odustane, tj.da je stavi van snage), a kojom Županija Istarska i gradovi Bujštine pristaju SLO ustupiti 160 km teritorijalnog mora, shodno Račan-Drnovšekovom parafu. Tko će natjerat ŽI da ukine taj sramni dokument? Činjenica je i ta da smo na dan parafiranja Račan- Drnovšekova sporazuma Debeljuh i ja premijera Račana natjerali nakon 2-3 sata svađe da odustane od ustupanja i 1-2ha oko Jorasove kuće. Nažalost, o moru nismo razgovarali, niti smo vidjeli kapitulantske karte. No ono najgore što će se dogodit je to da će HR morati implementirati arbitražnu odluku, a to znači da ostajemo bez 80 km teritorijalnog mora u Trščanskom zaljevu.

 

Novi načelnik istarske policije Klabota je danas na konferenciji za novinare predstavio pomoćnik glavnog ravnatelja policije i načelnik Uprave kriminalističke policije Ante Gudelj te uručio rješenje o imenovanju.

-Čestitam. Ovako više dalje nije išlo, makar bi policija u Istri odradila posao, a istarski DORH sve blokirao i amnestirao. Klabot je profesionalac. Netko bi rekao i ratni heroj. Klabot nije ustuknuo ni pred Ostojićem. Zbog toga je bio ponižen i neosnovano kažnjen. Istrijan je. U Istri postojeći policijski kadar nije mogao donijeti kvalitetu i zato je dobro da dolazi do promjene. Klabota čeka veliki posao. Ili će se pretvoriti u sivilo, ili zasjati na sreću istine, pravde i Istre.  Klabot je pošten čovjek i kao takav doživio je nepravdu od ministra Ostojića. Da su tada pitali njegove specijalce da li su uz njega do jedan bi život dao za njega. Međutim, voditi jednu policijsku upravu nije isto kao i voditi antiterorističku jedinicu. Istra je najkorumpiranija županija i zato mu treba netko tko će se nositi sa izazovima droge, a ne da nam narkohosteli niću na 100 m.od sjedišta policijske uprave, te netko tko će se nositi sa gospodarskim, tj.političkim kriminalom i pogodovanjem, a ne da nakon dva mandata gotovo svaki načelnik biva teži od 2-3mil.€, a da ulaskom u pol.nije imao ništa, a što im omogućuje kontrola medija.
Klabot je bio najbolji HR specijalac i želim mu da bude i zapamćen šef policije u Istri, a biti će ako ne bude ovisio o politici.-kaže Kajin

HOP