Gradonačelnikova žena postala ravnateljica centra, a sve naštelao njegov zamjenik, dok gradonačelnik želi otrovati vodocrpilište gradnjom asfaltne baze!

0
5954
Velika Gorica, 310509. U Hrvatskoj se danas odrzao drugi krug petih po redu lokalnih izbora za predstavnike lokalnih i regionalnih predstavnickih tijela za iduce cetiri godine, a prvi se put neposredno biraju opcinski nacelnici, gradonacelnici i zupani, te njihovi zamjenici. Drazen Barisic, HDZ-ov kandidat pobjedio za mjesto gradolnacelnika u Velikoj Gorici. Veliko slavlje Velikogorickog HDZ-a uz nazocnost ministra financija Ivana Sukera odrzano je u restoranu Phenix u Novom Cicu. Na slici: Drazen Barisic, Ivan Suker, Ervin Kolarec. Foto: Damir Krajac / CROPIX

Centar za odgoj i obrazovanje Velika Gorica osnovan je 1939. godine i jedan je od najstarijih domova sa školom za djecu i mlade s intelektualnim teškoćama.

Svrha postojanja Centra je osposobljavanje djece, mladih i odraslih osoba s intelektualnim teškoćama za što samostalniji život i rad uz uvažavanje njihovih specifičnih teškoća u funkcioniranju.

Centar teži pokrivanju svih potreba stručne podrške djeci i odraslim osobama s intelektualnim teškoćama i njihovom okruženju.

Centar za rad sa osobama sa posebnim potrebama je nedavno raspisao natječaj za ravnatelja. Među kandidatima se našla i žena gradonačelnika Barišića o kojem smo bezbroj puta pisali kako zloupotrebljava položaj. Kraj nesposobne policije i državnog odvjetništva ovaj hadezeov pajac radi što hoće.

Upravno vijeće centra koje odlučuje o novom ravnatelju ima na čelu dogradonačelnika V. Gorice i predsjednika kradezea Kriešimira Ačkara. I gle čuda u ovoj konstalaciji kradeze snaga pobijedila je na opće oduševljenje muža i dogradonačelnika ni manje niti više nego gradonačelnikova žena Nikolina Barišić. Ovo nije sukob interesa i nepotizam po kradeze Plenković vladi i njegovim lokalnim šerifima. Šerif iz V. Gorice radi što hoće dok pravosuđe spava zimski san. Sam natječaj se sproveo u ljetnim mjesecima kada je najmanja pažnja javnosti.

No tu  nije kraj Barišićeva ludila, genijalac Barišić, dobar frendek od el Bandića odlučio je napraviti asfaltnu bazu isto ni manje niti više nego do vodocrpilišta. Da poboljša kvalitetu vode u gradu. Biti će to asfaltna mineralna voda u kradeze punionici kod Barišića. Udaljenost svega 100 metara od vodocrpilište je u  D. Lomnici.

Aktivisti po okolici Barišićeve Velike Prčije nekada zvane Velika Gorica lijepe plakate kako će i njegova djeca dobiti rak zbog toga…moš misliti…Maknut će on djecu na sigurno iz Velike Prčije. I to po Plenkovićevom Vjerodostonom planu. STRABAG radi asfaltnu bazu, a ista tvrtka je navodno podmazala kampanju kradezeovog pulena. Vrlo bliskog tati Greguriću.

Sve u svemu vjerodostojno.

HOP