Na proslavi općine Vrginmost okupila se nekadašnja teroristička banda, Pupovac i predsjednica Žup. skupštine

0
5539

Jučer je bila proslava općine Vrginmost. Okupilo se veselo društvo kradezeovaca i srpskih terorista. U jednoj ludoj državi gdje je svaki drugi novinar sin JNA oficira, diplomati udbaškog kova, nema pogovora da je ova raspodjela snaga loša. Ovo nam je naša borba dala, Pupovca za maršala…

I tako se u Vrginmostu okupilo veselo društvo srpskih terorista od velikog srpskog novinarskog huškača i doušnika oficirčuge Ajdinovića, Bore Rkmana, saborskog zastupnika Pupovca čija su braća bila u kampu osuđenog Dragomira Vasilića,a kojeg naš sud zove Vasiljković, pa do topđije iznad Slavskog polja, bivšeg načelnika općine Jovičića, koji je rušio Karlovac. Bio je na proslavi i špijun Biroa Krajine i srpskih terorista Vlado  Gabrić, poznat iz afere dolaska srpskih špijuna ovo ljeto u Vrginmost, a do njega je bio drugi sdpeovski čedo-partizan Rodić poznat po ljubakanju sa Đurom Škaljcem u njihovoj gay četnik paradi. U “sali” se našao i Predrag Peđa Mraović koji u svojem lokalnom listu poput Novosti izruguje grb i Ustav države, poznati je borac za obnovu partizanskih spomenika. Možda bi trebalo postaviti i prigodan spomenik u šumi do Slavskog polja gdje je partizanija pobila Hrvate 1945. godine  više nego u Jazovki?!

četnička omladina1sdp četnik

Ljubljenje četnika u Vrginmostu i Beogradu, jučer su svi bili na proslavi dana “opštine”.

U svemu tome je uživala hadezeovka Roksandić ispred Sisačko-moslavačke skupštine…a Pupi je po koji put zvirnuo u njene noge…Topđija Jovičić je izgledalo kao da je baš sada ispalio plotun ili malo više popio, jer se stalno pridržavao za samog sebe, a mi smo čekali kada će topđija Jovičić uzeti Hrvatsku zastavui baciti je u zahod poput njegova sina. Pupi je izgledao kao oronuli politički komesar razdrljene “bele” košulje, pa je još samo falio crveni kumrovečki karanfil.

Uglavnom nema se što slaviti. Možda SAO Krajina bez ispaljenog metka…Velikosrbi luduju po Vrginmostu, vrijeđaju Hrvate, djecu, branitelje napadaju vozeći bicikle, a u “opštini” teče med i mlijeko koji se nosi pod Sljeme u vilu kumrovečkog profesora marksizma Milorada od Benkovca. Mještanima, onim normalnim već je dosta Novosti, Pupovca, plačenih luđaka koji siju mržnju i nedaju živjeti običnim normalnim građanima….

Uhvate divljaci Hrvata u džungli i ubace ga u kazan da  skuhaju juhicu.
Pitaju ga ima li posljednju želju.
– “Nemam ja nikakvih želja, samo me nešto zanima.”
– “Šta?”
– “Imate li vi SDP , HDZ ovdje?”
– “Nemamo!
– “Imate li HDSSB, HNS, SDSS?”
– “Nemamo!”
– “Imate li HSS?”
– “Nemamo!”
– “Imate li HZZO, HZMO, 21 županiju, 555 općina i gradova, 30
ministarstava, INU i MOL , 25% PDV ?”
– “Nemamo!”
-Imate li Keruma, Bandića, Čačića ?
– “Nemamo!”
– “Pa od čega ste podivljali, mater vam je*em!?”

HOP