U Beogradu Radićevu ulicu zamjenili Tepićevom, podigli zločincu spomenik, objavljujemo zapovijed zločinca prije izvršenja zločina

0
4038
Vučić je danas rekao kako je Tepić branio vojarnu JNA u Bjelovaru od ZNG-a i MUP-ovih snaga, kad ju je 29.9.1991. digao u zrak. Tepiću je za taj zločin podignut spomenik u Beograd, a Blitz ga uspoređuje po “junačkim djelima” ubojstva i samoubojstva s vojvodom Sinđelićem iz prvog srpskog ustanka.
major-milan-tepic-komemoracija-foto-ministarstvo-odbrane-srbije-1411997120-576619major-milan-tepic-dobija-spomenik-u-beogradu-3
Cijeli srbijanski vojni i državni vrh je bio na otkrivanju spomenika tom Tepiću, koji je prilikom dizanja u zrak bjelovarske vojarne sa sobom odveo u smrt i 11 hrvatskih branitelja. Da bi sve bilo još apsurdnije, Srbija optužuje Hrvatsku da nije izručila njegove posmrtne ostatke. Tepić nije bio nikakav junak nego agresor u službi JNA i velikosrpskih ciljeva, ali o njemu Srbi kao junaku snimaju filmove koje prikazuju po Srbiji i po Republici Srpskoj i na taj način indoktriniraju lažima nove generacije.
U zapovijedima Komande 1.VO se jasno navodi kako JNA oslobađa narod od “jačanja fašizma i suzbija ustašku fašistoidnu propagandu”, što zvuči kao da su te komande pisali danas Josipović i Pupovac zajedno u Pupovčevim “Novostima”.
Deset dana prije nego je Tepić mučki ubio 11 Hrvatskih branitelja dobio je zapovijed Komande 1. VO i u kojoj stoji odluka o presijecanju Hrvatske na dva dijela i izlazak na Mađarsku granicu kod Virovitice, mobilizaciji partizanskih brigada TO kao novosadska partizanska brigada TO, šajkaška partizanska brigada TO i druge. Snage MUP-a i ZNG-a se naziva ustašama a sve zarobljene sprovesti u logore u Srbiji, sela kraj Rume i Sombora, osigurati da svaki borac i starješina shvati da se radi o sudbini i očuvanju Jugoslavije.
Ingrid Runtić
HOP