Vjerujete li anketi HRT-a da je Hasanbegović nepopularniji od Pupovca ?

0
15290

Nedavno je jedna prodavačica na Dolcu otjerala Pupovca sa štanda jer joj je dosta njegove ugroženosti u Saboru, potpaljivanju vatre i bahatosti. U Vrginmostu jedna starica ga je izvrijeđala jer joj je dosta takve borbe za srpska prava. Bilo je toga koliko hoćete…ne sjećamo se takvih reakcija protiv Hasanbegovića ikada na ulici, a ulica je zakon za procjenu ponašanja biračkog tijela.

Pupovac postrojava sve oko sebe, od branitelja, do privrednika, ismijava političare, tužaka se sa svima i gotovo je smiješna konstatacija ankete HRT-a da je po nepopularnosti na tek četvrtom mjestu. I to iza Hasanbegovića. Prema našem ispitivanju na trgu Bana Jelačića Pupovac je daleko najomraženiji političar u Saboru. Hasanbegovića nema među pet najomraženijih. Niti se igdje spominje kao ekstremista u razgovoru.

Druga analiza koja se gura ovih dana je svakako oko Agrokora. Strana televizija RTL gura anketu po kojoj je 18 godina u grobu Franjo Tuđman odgovoran za propast Agrokora? Čemu služi ta anketa? Jednostavno da specijalnim ratom ruši osnove demokratske Hrvatske. 18 godina svi vladari Hrvatske imali su vremena popraviti greške Franje Tuđmana.

Pitali smo naše građene da li uopće vjeruju u ankete? Odgovor je bio znatno više negativan, u jako visokom postotku.

HOP