Antifašisti, udbaši, četnici i facebook luđaci traže likvidaciju obitelji Keleminec!

0
4010

Antifašisti i četnici ujedinjeni su u progonu obitelji Keleminec. Izvjesni Mislav Kukurin traži eutanaziju cijele obitelji Keleminec jer je on zaključio u svojoj grupi istomišljenika da je Keleminec kao branitelj zapravo četnik.

received_2466179693523167

Vjerojatno je za njega najveći domoljub u hrvatskoj povijesti Milorad Pupovac kojeg treba obraniti u njegovoj vili ispod Sljemena da nas neometano blati i muze kao zadnje budale.

Što policija čeka sa uhićenjem Kukurina? Uvijek se uskokodaču oko obrane prava ugroženog Pupovca… sada ništa. Možda je rodbina od Keleminca trebala biti u četnicima da policija pravovremeno reagira kao u slučaju Milorada od Benkovca? Ovaj linč koji je pokrenut odnosi se i na keleminčevu maloljetnu kćer.

Četnici isto divljaju poput ovoga Kukurina i traže likvidaciju obitelji jer se Keleminec kao jedini političar usudio prozvati Biro Krajine, vladu srpskih terorista u izbjeglištvu, s kojom komunicira i srpski antifašista Pupovac. Traži ukidanje Biroa Krajine.

received_10214401565213514

received_10214401559133362

Na prvoj slici crna pozadina  je  znak zastrašivanja  D.Keleminca smrću i druga je poslana kako će završiti, poput Srbina na slici.

Tzv. Hrvatski udbaški desničari pak Keleminca napadaju jer je prvi od naših političara zatražio izručenje ubojice iz Škabrnje Vidovića, dugogodišnjeg tjelesnog čuvara Šešelja i Vučića. Zbog toga je za njih udbaš, jer bi se mogla ustanoviti veza tih domoljuba i Vidovića u operaciji Stupni do za koju je nepravedno optužen general Praljak.

Kada ga svi ujedinjeno napadaju, te je za jedne četnik; druge ustaša, a treće udbaš, Keleminec sigurno nije niti sa jednima u vezi. Oni zadnji toliko su glupi da ne znaju kako je poštanski broj od Koprivnice 48000 pa mu šalju prijetnje na kriv poštanski ured. Glupi jesu; ali to ne znači da nisu opasni.

Poslana je osmrtnica tih kriminalaca za političara Keleminca na način da je na slici  mrtav  Srbin i razglednica poslana Kelemincu sa crnom pozadinom. To je poruka da tako nešto čeka i branitelja Keleminca, jer je dirnuo u svetog antifašistu Milorada.

HOP