Skandalozno: Za vrijeme konferencije Keleminca pred Pupovčevim dvorima, M. BAJIĆ i Pupovac zajedno pili kavu par metara dalje!

0
5853

Za vrijeme zadnje konferencije za tisak Dražena Keleminca ispred odaja Milorada Pupovca dogodio se neviđeni skandal koji je snimila NOVA TV, ali nije bilo komentara od “vrhunskih” hrvatskih novinara. Što se naime dogodilo? U kafiću Charlie par metara od konferencije za tisak zamjenik državnog odvjetnika Mladen Bajić i Milorad Pupovac pijuckali su kavice zajedno. To je naravno bilo “slučajno”. Oko osme sekunde na snimci se nalazi ovaj “nezanimljiv” detalj.

Iako na zadnjih pet konferencija za tisak Dražen Keleminec govori o 7 kaznenih prijava pravnika Nenada Vlahovića protiv Milorada Pupovca, zamjenik državnog odvjetnika Mladen Bajić sjedi i pijucka kavu sa potencijalnim osumnjičenikom. Čudi vas zašto sve prijave protiv Milorada pravosuđe odbacuje?

 

Zanimljiv je podatak da se policija i USKOK jako boje Keleminca pa su koferenciju za novinare snimali sa čak dvije kamere. Tako su mogli po peti put čuti poziv Keleminca da se konačno aktivira istraga protiv Pupovca, da se konačno zatraži od Srbije izručenje Vidovića, glavanog zločinca iz Škabrnje, koji je bio tjelesni čuvar Šešelja i Vučića, te da se ugasi Biro Krajine u Srbiji, sjedište terorističke vlade Krajine. Što su od toga učinilli? Ništa. Odlučili su progoniti D. Keleminca po Hrvatskim sudištima.

vojvoda_vasilije_vidovic_vaske_1993_i_2012_01-1

Vasilije Vaske Vidović ubojica iz Škabrnje- tjelesni čuvar Šešelja i Vučića do 2008. godine

Portal Dnevno koji je potpuno preuzet od HNS-HDZ ekipe već mjesecima napada Keleminca jer on smeta udbaškoj desnici koja želi kontrolirati desno biračko tijelo. Napade na Keleminca organiziraju dvije osobe koje se potpisuju lažno, što je većinom praksa u Dnevnom. Jedna osoba je Viktor Kordić, koja je u biti eminentna hrvatska novinrka, a druga je osoba lažnog imena Vice Borić, savjetnik A. Plenkovića prema našem izvoru. Napad je jasan, Pupovca Plenković mora zadržati kako ne bi pala ova trula koalicija. Bolje i ova trula koalicija, koja miriše na Gregurića i Valentića, nego MOST.

malagurski-i-zivi-zidmalagurski štrbac kojić runtić

Sve u pozadini napeto čeka i prosrpski Živi zid kojem propagandu vodi poznati velikosrpski propagandist Malagurski.

HOP