Svečanu sjednicu općine Vrginmost vodio ‘čovjek’ koji želi protjerati Hrvate (ustaše) iz sela!

0
5765

Pisali smo nedavno da se na dan općine Vrginmost okupila teroristička ekipa SAO Krajine, a sve je to ispred županije Sisačko-moslavačke pratila HDZ-ovka I. Roksandić. Svi su se oni skupa s njom smijuljili, pričali gluposti i uživali u svojoj bitnosti.

roksandić

Ipak treba naglasiti da je smijuljenje HDZ-ovke kraj Milorada Pupovca naplaćeno samo par dana kasnije napadom na malodobno dijete iz obitelji Dragić, divljanjem ostale djece, srpske nacionalnosti, jer Dragićima svi zamjeraju da se druže sa Hrvatima i braniteljima.

IMG_20171015_121217

Svečanu sjednicu općine Vrginmost vodio je niti manje niti više nego ekstremista, manijak koji prijeti Dragićima, Mile Malobabić, koji je vodio i peticiju za iseljenje ustaša iz svog mjesta, odnosno Dragića. Time je jasno rečeno koja se politika vodi u Vrginmostu. HDZ-ovcima možemo samo reći sram vas bilo da ste to dopustili, a sve je platila malodobna djevojčica, Hrvatica, jer je željela pohađati školu. Dragiću prijete da će djetetu otrgnuti glavu. Ubiti je. O svemu smo izvjetili ministra policije, ali rezultata nema, jer teroristi i političke šuge vode sjednice općine. 

božIMG_20171013_142132

Zanimljivo da ravnateljstvo škole prikriva zločine nad malodobnom djevojčicom, a načelnik općine Vrginmost mlinar Vrga ljubi tog istog Malobabića u školi pred očima Rade Dragića, čije su dijete mali Srbi uništavali i izolirali, jer se Dragić druži s Hrvatima. Zato je po njima dijete šuga kako ju zovu, a otac ustaša.

Rade Dragić je jedini istinski okvir pomirenja Hrvata i Srba. On kao Srbin prvo je prigrlio Hrvaticu sa njenom djecom, kada je na televiziji vidio kakvu kalvariju gospođa prolazi. Doveo ju je u selu da joj pomogne, iako nije najimućniji u Hrvatskoj. Dragić pomaže starijim osobama u selu. Ne pita za naciju. Druži se sa Hrvatima braniteljima, onima koji su prošli srpske logore i zato ne odgovara Pupovcu i ekstremnoj ekipi u SDSS-u koji vladaju u Vrginmostu uz prešutnu pomoć kukavica iz HDZ-a.-komentirao je najbolji poznavaoc obitelji Dragić, urednik Igor Drenjančević.

U Dragićevo selo dolaze emisari iz Biroa Krajine koji sa lokalnim mutikašama poput sdp-sddss igrača Vlade Gabrića napumpavaju Srbe, kao i 1991. godine protiv Hrvata, dok naši politički idioti to mirno gledaju. Slučaj Dragić je eklatantan primjer iz kojeg se vidi koliko je mržnje u Srbima ostalo jer nisu ostvarili SAO Krajinu.

Inače Milobabić je rođak pravoslavnog svećenika iz Korenice Malobabića, koji je bio obučeni srpski terorist u jedinici Frenkija Simatovića i Ulemeka Legije. Danas širi velikosrpstvo na mjestu gdje je počela pobuna 1991. godine, umjesto da bude protjeran u Srbiju. Drugi terorista u SPC-u je u Pakracu. Gdje su počele prve pobune Srba? Pakrac i Plitvička jezera. 

Iz Zagreba, centra Hrvatske porfirije Perić prijeti u ime SPC-a da će oni odlučivati o pravoslavlju u Hrvatskoj?! Inače je poznat da pjeva četničke pjesme…nema što pravi suživot Plenkija i Pupija…D. Keleminec je ekstremista pišu prosrpski mediji, a pitamo se je li itko pozvao porfirija u ime SPc-a na prekršajni sud jer pjeva srpske nacističko-četničke pjesme?

 

HOP