ŠTITE LI FB MILICAJCI BLOKADOM VIJESTI PROTIV PUPOVCA CARA MILORADA, POPUT VEČERNJEG, RTL-a, 24 SATA I JUTARNJEG?

0
9152

Facebook Milicajci mogao bi se nazvati facebook u Hrvatskoj, podružnica vladajućih, koji se trude utišati glas istine, poput našeg portala. Facebook Hrvatska već mjesecima blokira dijeljenje članaka portala po grupama. Uvijek blokade traju preko 14 dana za administratore portala kako bi se umanjila čitanost, jer poznata je činjenica da Hrvati u grupama kojima pripadaju najviše komentiraju i čitaju postove.

Rat portalima koji imaju drugačiju priču facebook milicajci brišu profile, blokiraju profile ili proučavaju identitet. Zanimljivo da profil našeg urednika Igora Drenjančevića postoji 5 godina, ali baš pred izbore profil je blokiran zbog ovog teksta, i hakerskog upada u portal;

udruge

Radilo se informaciji da se preko tek registriranih udruga pred izbore pere novac za kampanju. Urednik je predočio osobnu fb milicajcima ali njima je trebalo točno toliko da odblokiraju profil dok ne prođu izbori.

Žešći rat našeg portala i fb milicajaca kreće ovu jesen, kada se po saboru počinje redovito pratiti portal. Uglavnom vezano je za objave koje drugi ne žele objaviti, a time zapravo otkrivaju ogromnu korupciju u pravosuđu i medijima.

Blokade su počele objavom velikog prosvjeda u Rijeci protiv korumpiranih sudaca, o tome mediji nisu napisali ni riječ, te je fb milicija odlučila blokadom naših administratora ublažiti medijsku istinu;

blok šota

Slijedeća blokada dogodila se nakon naše objave da je pred uredom M. Pupovca novinar srpske nacionalnosti zapalio Novosti. Vrlo malo medija je to prenjela, a fb milicajci su blokirali opet nas.

blok pupi

Kada je Dražen Keleminec objavio na konferenciji za novinare da u Srbiji djeluje teroristička vlada SAO Krajine, te da je ubojica iz Škabrnje bio tjelesni čuvar Šešelja i Vučića, ponovo nas milicija SAO Facebook krajine blokira.

Zadnja blokada protiv portala pokrenuta je objavom činjenice da su dugogodišnji državni odvjetnik, a sada zamjenik državnog odvjetnika Mladen Bajić i Milorad Pupovac pili kavu zajedno 5 metara od prosvjeda AHSP-a protiv M. Pupovca.

baja

Budući da me je fb Hrvatska nanovo blokirao što se tiče dijeljenja i sudjelovanja u grupama nakon samo pola dana slobode (prvi put na tjedan dana, pa na dva, pa sad opet na dva), ozbiljno razmišljam o instragramu, twitteru i nekim drugim društvenim mrežama. Izgleda da su facebook Hrvatske hakirali neki ciber-četnici, koji se strahovito boje HOP portala, drugačije si ovo ne mogu objasniti. Ponavljam, nikad nikoga ne vrijeđam, niti kršim bilo kakva pravila privatnosti. Profil mi je otvoren i ostati će takav, jer svoje stavove i mišljenja nemam zbog čega skrivati.-napisala je naša urednica kulture magistrica Runtić na svome profilu.

Nakon njene blokade nije se dugo čekala blokada i drugih administratora jer smo objavili zlostavljanje djevojčice Hrvatice u srpskom selu kojim upravlja SDSS Milorada Pupovca.

drag

Još od prošle jeseni upozoravamo na nasilje koje trpi obitelj Rade Dragića. Do danas su svi drugi mediji, policija i pravosuđe zatajili ili zataškali problem. Niti jedan političar nije uzeo obitelj Dragić u zaštitu, nitko nije progovorio o zlostavljanju te obitelji i maloljetne djece Dragić – osim Dražena Keleminca, kojeg su mediji proglasili “desničarskim ekstremistom”. Pravi desničarski prosrpski ekstremist Pupovac šuti i ne želi maknuti prstom u zaštitu Rade Dragića, Srbina kojeg progone u njegovom vlastitom selu jer je oženio Hrvaticu! Pa tko je tu lud?!
Zar je moguće da mene fb Hrvatska blokira u dijeljenju članaka Hop portala koji je kao medij jedini stao u zaštitu Rade Dragića, Srbina kojeg Srbi proganjaju jer ne želi biti velikosrbin u Hrvatskoj? Svaki put kada se pojavi članak o Pupovcu na Hop-u, blokira se dijeljenje tih članaka od fb Hrvatska. Pa zar Pupovac drži i fb u šaci? Ili je to novi oblik ciber-četništva?
Tko ustvari vodi ovu državu? Pupovac i neki Cvjetović (ili kako se već zove taj lik koji je šef fb Hr)?
Zašto npr. Leković nikada nije napisao ni riječ o Dragiću i pomogao mu? Ili Pupovac, lažni mirotvorac?-piše Ingrid Runtić o fb milicajcima. 

O kome ne smiju pisati loše 24 sata, Jutarnji ili Večernji?- Miloradu Pupovcu. Nije li slučajno da i fb blokira članke vezane uz njega? Nije li čudno da je u 3 godine ratovanja za istinu oko lopovluka M. Pupovca pravnik Nenad Vlahović dobio prostor na našem portalu, te dvije emisije, jednu od M. Juriča i jednu od Velimira Bujanca. Vodeće mejnšit medije to ne zanima. 24 sata je dva mjeseca intervju sa Vlahovićem odgađao objaviti i na kraju nije objavio ništa.

Što je preostalo u borbi protiv korupcije oko M. Pupovca kojeg štiti pravosuđe? Performansi D. Keleminca koji se jedini ne libi reći o kojoj vrsti pošati se radi. Zapaliti Novosti je bio jedini način da se pokrene lavina istine protiv korupcije u medijima, koja danas prešućuje i trovanje pitke vode u Velikoj Gorici! Jer  gradonačelnik kontrolira medije poput Pupovca na nivou Hrvatske.

Ne zaboravimo da je novinarka RTL-a Hrga izjavila da su je s dužnosti udaljile pritužbe Milorada i Novosti. Sedlar u Bujici jasno i glasno naziva te novinare dnom dna. Tko najviše piše o Miloradu? HOP portal. Koga najviše ruše, hakiraju, a novinare progone? HOP portal. Čudna koincidencija…

Ekskluzivno: OBJAVLJUJEMO ‘BILTEN O PUPOVCU’, KRIMINALU, NEPOTIZMU I OSUĐENIM KRIMINALCIMA OKO NJEGA

Na kraju nije li čudno kako je hakerski napadom na portal i objava skice  teksta o ulozi oca Peđe Grbina u ratu (bez našeg znanja) odmah osvanula u javnosti, svi mediji su se raspisali o tome, čak je napdanuta i Bruna Esih u svezi toga ali niti jedna medij nije nas spomenuo kao izvor, iako su znali za štetu koju nam to čini? Ili su znali i da šteta je proizvedena namjerno.

Priča oko Grbinova oca i lažni profil Brune Esih hakiranjem je trebao srušiti portal

Ako su o tome izvjestili odmah javnost kako ne mogu odmah izvjesti javnost o trgediji obitelji  Dragić, o Vidoviću, ubojici iz Škabrnje, o 7 kaznenih prijava protiv Pupovca koje je napisao Vlahović, već čekaju da korumpirano pravosuđe uništi Vlahovića u privatnim parnicama M. Pupovca i Valhovića  proglase lažljivcem? Čitaju naše tekstove i selektiraju medijsku blokadu. Koga štite?

MEDIJSKA KORUPCIJA JE RAVNA PRAVOSUDNOJ KORUPCIJI U HRVATSKOJ, ŠTO NE POKRIJU LAŽLJIVI MEDIJI, POKRIJE FB MILICIJA ILI BAJIĆEVO KRIVOSUĐE.