Plenkovićeva milicija zabranila skup protiv četničke ploče u Trpinji zbog prijetnji mladih Srba da će poklati ustaše!

0
7451

Još jednom smo ispali zemlja jadnika koja tolerira zločinačko ponašanje srpske manjine. Nije dovoljno što je srpska zločinačka banda poklala Hrvate u ratu u Vukovaru i okolici, pa je usred svoje selendre Trpinje podigla i spomenik srpskoj četnikoj bandi, a što ova država tolerira godinama, već je  četnička mladež zaprijetila našim policijskim snagama da će poklat sve “ustaše” koji dođu u selo i masakrirati ih kao u Borovom selu..

Umjesto da poslije ove prijetnje policajci pohapse novu četničku bandu, policija danas cijeli dan privodi predsjednika  AHSP-a Dražena Keleminca kojem je na kraju zabranjen skup protiv četničke ploče u Trpinji..

Anto Đapić i njegovi HOS-ovci prijetili su Plenkoviću da ukloni četničke ploče po Hrvatskoj ili se diže pobuna. Prijetilo se iz studija Bujice.  I ništa od svega. Jedini se Keleminec usudio izači na teren. I odmah je zabranjen skup.

Neka i dalje četnici uživaju u slobodnoj Hrvatskoj.. Država ovim činom podržava četništvo i uzrokuje nove sukobe na terenu umjesto da kazni srpski zločinački pokret.

HOP