Za sudjelovanje u humanitarnoj akciji (djeca oboljela od malignih bolesti) ‘Večernji’ uzeo od gradonačelnika aferaša 87000 kuna!

0
2829

Ordinacija iz bajke

Portal Ordinacija.hr, u suradnji s Večernjim listom i prijateljima projekta: HEP, Janaf, UNIQA osiguranje, JUB i PRIMA namještaj, u sklopu kampanje Ordinacija iz bajke uređuje stan prve udruge roditelja djece oboljele od malignih bolesti – KLUB HEO. U stanu udruge žive roditelji djece koja se liječe u Zagrebu, a stan je u rukama kluba još od 1990. te je u vrlo lošem stanju, a otada je samo 2008. godine bio renoviran. Sada je vrijeme da zajedničkim snagama što više pomognemo KLUB-u HEO i roditeljima omogućimo ugodniji boravak u stanu.

Svi nešto  humanitarno pomažu a Večernji za ovu humanitarnu akciju dobiva od grada Velike Gorice 87500 kuna. Ako je humanitarna akcija čemu se plaća Večernji i još  se reklamira da pomaže u humanitarnoj akciji, kada za taj projekt od grada dobiva 87000 kuna! Donacije od grada redovito prima Večernji list u kojem nema puno priča o kriminalu gradonačelnika Velike Gorice kojeg  štite i veliki sponzori Večernjeg lista. Ipak ovo je zanimljivo da netko sudjeluje humanitarno i lijepo zarađuje…

http://www.gorica.hr/dokumenti/javna-nabava/gvg-registar-2017.pdf

Na “danima zarakoplovstva” Velike gorice opet je uplaćen iznos Večernjem listu, ovaj puta od 90 000 kuna. Bogme masna promidžba u oba slučaja. Ako znamo koje su mogućnosti Večernjeg i što se želi postići, jasno je da se moglo sve i drugačije odigrati…ali očito Večernji je ovdje u nekoj posebnoj priči… iako su mu resursi limitirani.  Svjevremeno je tako Dnevno počeo kao privatna tvrtka i portal dobivati velika sredstva nakon objave teksta novinara Igora Drenjančevića o kriminalu gradonačelnika Barišića i njegove aferašice Nežić. Novinar je dobio otkaz, a aferaš i najveći porezni dužnik M. Ljubas, vlasnik Dnevnog, velika sredstva.

HOP