Pupovčev vijećnik prima mjesecima plaću ali ne dolazi na posao!

0
5013

Razgovarali smo sa pripadnicima srpske nacionalnosti u Vrginmostu koji su zgroženi ponašanjem SDSS-a u Vrginmostu koji je podijelio Srbe u Vrginmostu. Oni koji su uz Pupovca sve dobivaju ostalima samo čvrstu figu.

Nezaposleni u Vrginmostu sudjeluju u javnim radovima, a posao dobivaju preko zavoda za zapošljavanje. Tako je dobio posao i vijećnik SDSS-a Dušan Pajić, ali nama svjedoci potvrđuju kako ga nikada nisu vidjeli na poslu. Plaću dobiva četri mjeseca ali prema iskazima svjedoka ništa ne radi. Iako su njegov nerad htjeli SDSS-ovci prikriti činjenicom da radi oko nekih partizanskih spomenika, srpski izvori tvrde suprotno.

Njegov prezimenjak Slavko uredno dolazi na posao i radi, dok Dušan koristi privilegiju da je pupovčev igrač i time si kupuje nezarađenu plaću. Kraj policije u Vrginmostu to prolazi kao normalna priča…

Čini se da nešto i naše institucije rade.. tako je nakon našeg članaka da je tast policajca Dugošije maznuo neke limove iz lokalnog DIP-a “Zagreb” pokrenuo istragu. Policajac Dugošija je sin teroriste Pave Dugošije, kojeg je pak zaposlio domoljub Klemm u svojoj tvrtki da bi si ugroženi terorista zaradio mirovinu.

Drug Pernar u Saboru je proglasio Pupovca najpoštenijim političarem.

HOP