Kakva to sudačka bagra može čitati presudu dok čovjek umire? Kakva to saborska bagra lažnjaka i falsifikatora može suditi Praljku?

0
4704

Na snimci se vidi kakvi klauni bez imalo ljudskosti osuđuju u Haagu. General Praljak govori i pije otrov nakon toga, a predsjedavajući nastavlja čitati optužnicu. Ignorira da je nešto popio general Praljak.  Generalu je loše, a predsjedavajući nastavlja dalje sa čitanjem osude, da bi hladno bez ikakvog izraza na licu konstatirao da se prekida čitanje presude jer Praljak umire. Hitna se čekala gotovo puni sat. A predsjedavajući je poslije ovakvog završetka nastavio čitati optužnicu.  Čisti sotonizam.

slin

U Saboru nije bilo bolje. Pernar je jedva čekao da se nastavi sjednica Sabora, jer ga smrt Praljka nije dirnula. Takav se prevarant  bori za narod? Falsifikator, glupan i ljubitelj četnika sve je oko Praljka primio poput haških sudaca.

perica

Ipak najpokvareniji je bio lažni Nijemac, sin muslimana Edhema Tire, Goran Beus. Može li odvratnije.

Za kraj puštamo tv dvoboj generala Praljka i muslimanskog zapovjednika S. Halilovića koji je zapovijedio zločine nad nevinim Hrvatima zbog ubojstva njegovog šogora, koje su podmetnuli Srbi preko generala Vasiljevića, što se pokazalo točnim. Tu je Praljak bolje obranio Hrvatsku nego što je Hrvatska obranila njega. Izdajnici se šetaju okolo jer nisu imali muda stati pred sud umjesto očito nevinog Praljka.

 

-Stravična tragedija Hrvatske potvrdila se danas u Haagu. Neka Bog ne bude milostiv nego starozavjetno pravedan prema svima onima koji su priredili ovakav odlazak generala Praljka. On je svima pokazao svoju veličinu i dostojanstvo, neka mu Bog bude milostiv i oprosti mu što je podigao ruku na sebe. Učinio je to jer je pravda izostala. Jer se istina namjerno iskrivljuje. Na HOP portalu smo sve bili odavno razotkrili, ali naše pokvareno pravosuđe i sve naše vlade dosada rade protiv istine, protiv Hrvatske. Ovo nije samo stvarno samoubojstvo jednog zaslužnog čovjeka i generala zbog nepravedne presude, ovo je smrtna presuda koju je haški sud očito namijenio hrvatskom narodu.
Bože pomozi nam i smiluj nam se; Bog i Hrvati!-komentirala je magistrica Ingrid Runtić.

 

HOP