Paraga: Tuđman je najgrublje kršio ustavni poredak i dijelio je BiH

0
4346

Dobroslav Paraga

14 sati · 

Nakon što je Franjo Tuđman službeno i posljednjim slijepcima demistificiran, stavljen u isti koš sa Miloševićem, proglašen izdajnikom hrvatskog naroda i ratnim zločincem te nakon što je potvrđeno kako je politika HSP 1861 (tada HSP) i HOS-a po pitanju Bosne i Hercegovine bila potpuno ispravna i zdrava, slobodni smo vas pitati: Je su li vam dr. Paraga i drugi dosljedni pravaši govorili istinu?

Zbog čega naš narod trese Stockholmski sindrom gdje je od onih koji su mu radili o glavi načinio najveće heroje i narodne legende, a oni koji su za taj narod kroz povijest dali zdravlje i živote te uvijek govorili istinu (ma kako ona teška bila) bacili na margine narodne memorije i društvena značaja.

Koje će negativne posljedice tuđmanova i miloševićeva tzv. « Republika Srpska » u BiH imati za RH i njenu blisku budućnost, kao i za buduće hrvatske generacije, bojimo se da će mnogi (ukoliko se ne probudimo) osjetiti na svojoj koži, a posebno jer je vanjska politika Europske Unije još prilikom raspada Titove Jugoslavije i velikosrpske agresije pokazala potpunu nesposobnost, i dobrim dijelom pristranost u korist Srbije.

Želi li ovaj narod živjeti u laži i iluziji te vlastitim mitovima ispravljati krive Drine ili biti moderan, jak, ponosan i dobrosusjedski? Želi li uopće OPSATI na karti Europe? Probudite se!

https://www.facebook.com/368571083290543/videos/979488142198831/

Administracija

izvor fb profil Dobroslava Parage

HOP