Novinar Brkić svjedoči da je on ustanovio kako je Vučić sin albanca, peder, kriminalac, koji je upropastio medije u Srbiji i odoveo ih u stečaj!

0
4942

Vučić je napravio veliku propagandu laži plaćajući deset novinara- tvrdi novinar Tabloida  Milovan Brkić.

U televiziji Pink 10 ljudi dobiva novac ostali ne primaju plaće. Ta nakaradna televizija ne plaća nikome doprinose, poreze, u njega ne ulazi inspekcija…Večernje novosti kao list su u gubitku 20 milijuna dolara,  novinari ne primaju plaće, a nekada su bili glavni suradnici Vučića, Politika kao list je u bankrotu, Vučić želi ugušiti Kurir, Srpski telegraf- Vučić plaća direktora i glavnog urednika…svjedoči novinar Brkić i tvrdi da je on uzeo čašu iz koje je Vučić pio i nakon DNK analize potvrđena je činjenica da je Vučić sin albanca.

Vučić je  sličniji Albancu s Kosova Hahriji Musliju nego Anđelku Vučiću, Srbinu iz Čipuljića kraj Bugojna u BiH. Vučićeva majka Angelina, dijelila je redakcijsku sobu s Fahrijom Musliju, koji je  sa Vučićevom majkom radio kao novinar u Tanjugu i na TV Beogradu.-ove i neke druge priče o kriminalcu i ubojici Vučiću iznosi novinar Brkić.

HOP