Iz Srbije u Hrvatsku na liječenje dolaze srpski zlotvori i teroristi na račun poreznih obveznika!

0
15382

U Karlovcu se liječio i Nikola Vuletić i  mirno otišao u Srbiju .  Umro je kasnije prirodnom smrću. Bog se pobrinuo da ovo govno skonća, da mu nikakvi lijekovi ne pomognu.

Poznati  je mučitelj logoraša u Vojniću 1991 i 1992 godine. Naše  tajne službe znale su da je u karlovačkoj bolnici. Izvijestio ih je jedan Srbin. Nisu reagirale..Štite li oni za naš novac srpske zlotvore?

Lijeći se  i drugi zlotvor iz logora Vojnić, Galogaža Mile u dom zdravlja Vojnić , nema valjda osiguranje u Srbiji , nigdje ne radi, pa dolazi na liječenje iz Srbije u obećanu zemlju Hrvatsku…inače poznat silovatelj 15-godišnje djevojke. Naša policija ga nije nikada privela za njegove zločine.

plenkonj

Srbi traktoraši  iz Srbije dolaze u Hrvatsku iako mrze Hrvatsku i ovdje se lijeće, rade zubne proteze i mostove, pomagala dobivaju od HZZO-a, a ljudi koji ovdje žive ne mogu dobit pomagala u vidu pojasa za kralježnicu i druga pomagala, jer ih ‘komšija doktor’ proglašava zdravim, te da im nije potrebno pomagalo, iako je prepisano od neurokiruga i fizijatra .

plen

Čudno kako za one koji ne žive kod nas nego Srbiji mogu bez provjere na teret svih nas dobiti lijekovi, koji se dižu na ponovljeni recept kod doktora na 6 mjeseci i ta se količina odnosi u Srbiju.

Skupi lijekovi koje srpski teroristi dižu za sebe  i rodbinu po Srbiji plaćaju Hrvati.

plenopupi

Zato nemaju nasa djeca lijekove, kao i činjenica da su bolnice u kolapsu.

Nemaju zdravstveno četnici jer nigdje ne rade, pa bi trebali plaćati preglede i liječenje kao i lijekove u Srbiji, pa  im je bolje doći u Hrvatsku i ovdje pretrage raditi.

Po kojoj logici Srbi iz Srbije koji ne žive u našoj zemlji mogu se liječiti i imaju sve privilegije?

Slučaj je zabilježen u Sisku i Vojniću, terorist  koji se ogriješio o naš zakon, viđen je u Vojnicu kako koristi usluge našeg zdravstva.

plenkovic_mostar65-040417

-Svi dolaze pred dom zdravlja sa bijesnim autima srbijanskih registracijskih  oznaka, područja koja su bila okupirana od Srba i koji su bili protiv Hrvatske,  sada su puna Srba iz Srbije. Na parkirališta  bolnica u Karlovcu, Sisku i druge bolnice 30% do 40%  su srbijanske tablice, provjerite i uvedite kontrole.

plenki

Mi koji živimo u ne  možemo se liječiti, oni zauzimaju mjesta na listama za čekanje za preglede,  jedna komplet proteza kod privatnika zubara košta  od 6000 do 7000 kuna, teroristi nekadašnji i sadašnji to dobivaju od naše države…koliko kuna ide van granica? Teroristi  iz Srbije imaju besplatne usluge- objašnjavao nam je Srbin iz Vojnića kojem je dosta srpskih četničkih turista po našim bolnicama…