Sladoljev: ‘Upozorio sam zdravstvene vlasti na zapanjujuće KLINIČKE rezultate izliječenja uznapredovalih tumora osobnim (individualnim) protutumorskim cjepivima’

0
3546

-U skladu s mojom pozicijom u sustavu zdravstva, upozorio sam zdravstvene vlasti na zapanjujuće KLINIČKE rezultate izliječenja uznapredovalih tumora osobnim (individualnim) protutumorskim cjepivima. Naglasio sam i potrebu da se ova neinvazivna metoda uvede kao novi STANDARD u onkoterapiji (1, 2, 3, 4). Na isto sam upozorio i 2009. g. (5, 6, 7, 8). Tvrdim da Imunološki zavod za dobrobit svojih građana može i mora usvojiti proizvodnju osobnih protutumorskih cjepiva!

Inače, susjednu zemlju preplavile su užasavajuće vijesti zbog smrti odrasle necijepljene osobe navodno od ospica. Radilo se o beograđaninu koji je živio u kući od blata ispod higijenskih minimuma. Struka je shvatila što mu je te za ospice propisala pepermint (Septolete), antibiotike i poslala ga kući. Za smrt je optužila odgovorno roditeljstvo jer se usuđuje propitivati prisilno cijepljenje!

U Beogradu od tumora svake godine umre par tisuća ljudi i to nije nikakva vijest. Osobna protutumorska cjepiva mnogima od njih bi pomogla. Ali, pitam se, tko bi se od tih licemjera usudio detronizirati kemo i radioterapiju što je daleko neprobavljiviji “zalogaj” nego je “detronizacija” cjepiva!

Moram upozoriti lokalne pametnjakoviće koji će možda opet doći na “genijalnu” ideju “odavanja poslovne tajne”, “obraćanja vanjskim institucijama” i slično. Dakle, Imunološki zavod ne živi od vlastitih prihoda nego od proračunskih sredstava, od uplata građana u zdravstveni proračun. Imunološki zavod dužan je “polagati račune” onima koji ga plaćaju, a ne onima koji su svojatajući ga – upropastili.-tumači Srećko Sladoljev

slatki 2 slatki 3 slatki 4

HOP