Ekskluzivno: Dokazujemo kako DORH štiti govor mržnje ‘Novosti’ M. Pupovca i progoni branitelje kada to tuže!

0
6307

Nevjerojatan događaj u normalnom svijetu, ali u pravosuđu RH nimalo nevjerojatno. AHSP preko svoga vođe Dražena Keleminca podnio je kaznenu prijavu protiv Milorada Pupovca, frendića Andreja Plenkovića, zbog huškačkih tekstova u Novostima. “Lijepa naša lijepo gori” i “Žarimo i palimo” dvije su naslovnice NOVOSTI koje nisu sporne prema našem DORH-u i prema drugu vojnom sucu ex Juge M. Bajiću. Prva naslovnica je nastala prije proslave Oluje, a druga nakon strašnih požara oko Splita.  Nama se čini da je svaka naslovnica huškala i poticala kaznena djela.

Način objave kopija je provokacija feralovaca kada je bio bolestan predsjednik Tuđman.

peđa

žarimo i palimo

Ovim potezom jasno se pokazuje veza DORH-a i protudržavnih provokatora u nekadašnjem Feralu i današnjim Novostima. Što god oni činili to nije govor mržnje, a kada to čini Ž. Markić tada je to govor mržnje iako je novinarka iznijela istinu kako se financiraju mediji i neka potpuno nepoznata Mima. Presuda Ž. Markić i odbijanje tužbe AHSP protiv Pupovca dokaz je dvostrukih mjerila i usudili bi se reći kako je širenje mržnje protiv Hrvatske dozvoljeno , prema našem DORH-u.

pupovac kaznena

Ova dva  sporna primjerka Novosti spalio je D. Keleminec i ex novinar Tanjuga Krkljuš pred sjedištem pupovčevih dvora i SNV-a, dok su u obližnjem kafiću pijuckali kave zajedno  M. Bajić i Pupovac. I time pokazali kakav će ishod u ovom slučaju biti. Prema pupovčevom DORH-u kojeg mi plaćamo, a Pupovac koristi, to što rade NOVOSTI nije govor mržnje, ali je govor mržnje kada Kleminec zapali taj list. Ako je od Bajića i njegovog malog od kužine Cvitana, previše je…Jadne su vanjske sile koje stoje iza her Pupija i dopuštaju poniženje državljana Hrvatske.

pupi 2

Ipak da tu zlouporabe položaja ima govori činjenica kako je i drug zastavnik Orepić nezakonito prije dvije godine uklonio šator i pravaše iz Srba. On kao ministar policije nije poštivao zakonsku proceduru, samo da bi se uguzio Pupovcu ( koji je tada čak plaćao usluge djelatnika američkog veleposlanstva- M. Jelinc) prema kojoj uredno prijavljen skup ( kakav je bio D. Keleminca i AHSP-a) ne može se prekinut, tek 48 sati prije najave je to moguće. Orepić je prekinuo skup u Srbu kako bi Pupovac održao četničko-partiznaski dernek u čast zvjerski ubijenih Hrvata 1941. godine,  27. srpsnja, iako je zakonski mogao tek ukloniti šator.

Organizatore skupa nije mogao maknuti jer nije imao zakonske osnove. Ove godine, nakon  dvije godine od podnošenja tužbe D. Keleminca prema Orepiću u pravosudnoj bratiji pokrenut je sudski proces u Splitu! Naravno da povećaju troškove Kelimncu u samom procesu.

bajić

Skup pred SNV-om dok Pupi i Bajić lijepo piju kavu tri metra dalje “slučajno”.

 

Drugim riječima na slučaju Keleminec jasno se vidi da država štiti Pupovca kao u slučaju 7 kaznenih prijava Nenada Vlahovića protiv Pupovca /nekadašnjeg bliskog suradnika/, što znači da štiti korupciju i protudržavnu djelatnost.

Aco JNA sin Stanković pokrenuo je kampanju protiv govora mržnje, jasno je da je on u igri sa ovim JNA kadrovima kako bi se obračunali sa svima drugima, a štitili govor mržnje Indexa, Ferala i Novosti. Što u prijevodu znači da se nastavlja rušenje ustavopravnog poretka preko ovih glasila, srpske crkve i srpske zajednice.

Srpske snage to čine očito u ime svjetske masonerije koja je uglazbila svoju povijest i na kontu te povijesti napravila svjetski poredak. U tom poretku silno smetaju simboli Hrvata, grb, barjak, pleter, a koji nalazimo u Indiji, Iranu, Ukrajini, Udinama, a ime današnje planine Velebit povezuje se sa Iranom…takvi temelji ruše priču o srpskoj veličini koja je zapravo izmišljena kako bi se pravoslavni Hrvati posrbili, a zemlja svela na kiflu…sve samo da se uništi povjesna istina o Velikoj Hrvatskoj koju je opisao i  Rus Majorov, a kod nas  Lorković.

Povezani tekst

M. Granić zna tajnu hrvatskog znakovlja u Udinama i tko je potomak hrvatskog kralja u tom gradu!