Hrvati plaćaju pravosuđe koje progoni oca dva poginula branitelja i plaća četnike u policiji i sudstvu

0
18082

BRANIMO NAŠE SVETINJE – VUKOVAR 28.3.2018. U 9 sati
Marijan Živković hrvatski branitelj i otac dva sina koji su poginuli u obrani Hrvatske neovisnosti danas je dobio poziv kao okrivljenik 28.ožujka 2018. u 9 sati na sudu u Vukovaru. Okrivljen je za kaznena djela čl.235. st.3. Oštećenje tuđe stvari, čl.314. st 1. Prisila prema službenoj osobi, čl. 324.st.1. Izazivanje nereda prijeti mu kazna do 7 -12 GODINA ZATVORA!! Čika Marjane uvijek ste imali svu moju podršku.

Hrvatskom tužiteljstvu i sudstvu koje sudjeluje godinama u mrcvarenju ovog čovjeka poručujem javno SRAMITE SE!

Umjesto da se angažirate tražeći još uvijek nestalog sina Marijana Živkovića, progonite čovjeka godinama zbog jedne razbijene ploče, dok vam koljači i silovatelji slobodno šetaju Vukovarom, dok vam četnici i njihovi potomci bacaju bombe takve puštate na slobodu.- napisala je na svom profilu Zorica Gregorić.

Osim što je sama situacija sramota, dokaz je nakaznosti sustava u kojem se progoni otac djece koja su branila državu, a u policiji i sudstvu samog Vukovara rade renomirani četnici, dok neke sutkinje iz Srbije dolaze na posao. To naravno nije pravosuđe već teška sprdačina i maltretiranje Hrvata. I dalje četnički mač visi nad hrvatskim obiteljima podunavlja. 

HOP