Od silnih udruga branitelja, logoraša, nitko se ne usudi napraviti prosvjed pred uredom Milorada Pupovca!

0
4512

Hrvatska je uvela četničiju u politiku i to treba jasno i glasno izgovoriti. U našim vodećim korumpiranim medijima, danima se plaču za glumcem Glogovcem, koji je veličao Dražu Mihailovića, što nije niti čudno jer je on izdanak srpske crkve koja je čista četničija. Kada bi netko veličao Antu Pavelića, isti bi mediji takvu osobu  razapeli. To doslovno znači da imamo četničke medije. Prije pet godina lažirana knjiga o Draži Mihailoviću završila je u kongresnoj knjižnici SAD-a, a da niti jedan naš diplomat nije reagirao, prema tome je i njima četničija nešto pozitivno.

Nebojsa-Glogovac-kao-Draza-Mihajlovic

Četničija se podržava od naše policije i na području općine Gvozd, gdje je  prvo dozvoljeno da Srbi skinu hrvatsko ime mjesta Gvozd, u samom mjestu ubijeno je 3 Hrvata iz čiste nacionalne mržnje, a mjestom su godinama upravljali martićevci, šešeljevci, četnici poput Dugošije, Gabrića, Jovičića, Miličevića, sve terorist do terorista kraj naše vrle policije.  Članovi su oni SDP-a i SDDSS-a.

U tome mjestu nedavno je prebijena djevojčica u školi nazvana ustaškinjom. U toj školi Srbi su dolazili s bombama i trgali hrvatske zastave, a u utorak dolazi glavni četnik Aleksandar Vučić prema uputama Miodraga Linte, koji smatra da je hrvatska država izrasla na kostima ubijenih Srba u Jasenovcu! Sve je to zapravo podržavanje četničije od strane vlasti. Da bi Vučić ljepše došao, policija i ravnatelj škole zataškali su strašan skadal u OS Vrginmost, nasilje nad djevojčicom i nazivanje djeteta ustašom! Najveći bijednik ispao je ministar policije koji je ovaj strašan incident pokrio. Podržavajući očito četništvo umjesto da je djetetu pomogao…Mogu li Hrvati u Srbiji raditi takva sranja i još da ih posjeti Kolinda? 

IMG_20180208_114711

I na kraju ono najsramotnije. Od svih udruga branitelja i kvazi desničara, nitko se nije usudio napraviti prosvjed pred uredom Milorada Pupovca, što je sramotno. Poručuju mu branitelji i pravaši svašta, ali nitko se ne usudi doći pred Milorada Pupovca, čovjeka koji zajedno sa srpskom crkvom svjesno i namjerno uništava hrvatsku državu, a Cvitan i Bajić štite njegove četnike. U Vukovaru su smijenili policijskog istražitelja jer je povezao Pupovčevu stranku i zlodjela na Ovčari. Cvitan je odbio kazneni progon Pupovčevih Novosti iako su huškali na paljenje zemlje. Što je to nego službeno podržavanje četničije? Sve te detalje ne prenose mediji, pa prema tome, to su četnički mediji.

novosti1novosti o filmu gotovina

Jedina osoba koja prosvjeduje protiv Pupovca je Dražen Keleminec. Njega napada i ljevica i desnica zbog toga jer šteti ugledu Hrvatske. Nije li to podržavanje Pupovčeve četničije? Dok jedan dio desnice može vikati ZDS, Keleminec ne smije jer je ustaša? Zar nije jadno da se država svela na hrabrost jednog čovjeka? Gdje su ostali pravaši? Domoljubi? Branitelji? Protiv Pupovca do sada su digli glas Nenad Vlahović koji je prijavio je Pupovčev kriminal, da bi po našem korumpiranom pravosuđu bio proglašen klevetnikom, a Keleminca su Srbi nazvali ustašom i ekstremistom, iako je ekstremizam to što radi uljuđeni Pupovac. Čak je i nekadašnji dopisnik Tanjuga koji je isto kao Srbin, zapalio Novosti zajedno s Kelemincem. Ovim ljudima podršku je isključivo dao HOP portal bez zadrške, a preko nas došli su i u druge medije. Zato Miodrag Linta, Vučićev lopov za nacionalna pitanja Srba na srpskoj televiziji, proziva isključivo HOP portal, jer je to portal koji je determinirao četničiju.

IMG_20180208_113519

I prvi smo imali informaciju da će A. Vučić posjetiti Vrginmost, te smo to nesebično prenijeli Velimiru Bujancu kako bi naše informacije čulo i vidjelo više gledatelja, jer je dosta terorizma iz Biroa Krajine, Srba regiona, Veritasa, a najveća sramota je svakako da srpske tajne službe dolaze u općinu Gvozd i određuju osiguranje Vučiću, kao da smo srpska provincija. Uz ove medije, vladu i policiju, Hrvati su ispali teški jad koji se klanja četnicima koje smo potukli do nogu u ratu.

Sramotno!

Sramotno je glupo i da Srbi Vrginmosta i općine vjeruju svojim četnicima. Pa to je bagra koja samo gleda sebe! Amerikanci su dali ogroman novac za izgradnju doma u Slavskom polju. Gdje je dom i gdje je lova? Nema. Opljačkano. Gdje je škola za pravoslavce koju su poduprili iz japanskog veleposlanstva? Nema. Gdje je atletska staza u Vrginmostu? Parkovi? Pitatajte četnika Jovičića, Pupovčevog pulena osuđenog za kriminal! Taj četnik bez uvjeta sada radi u šumariji Glina, jer jadan ne može na posao u Sisak! 8000 kuna za nerad. Zaposlio ga HDZ. Pa kakav je to četnik kojeg zapošljavaju “ustaše”? Kakav je to četnik Busić koji siluje maloljetnice, prijeti ženi policajki i podržava HDZ na izborima? Kakav je to četnik Vučić koji tvrdi da će Glina uvijek biti srpska, a sada nosi poklone da vam zamaže oči? Tko je pokrao tu ludu Srbiju? Baš otadžbinac Vučić! Nije li dosta ovog cirkusa i lopovluka od kojeg nema korist Nije li jadno da je starac umro u svinjcu dok je tražio pomoć Pupovca za obnovu? Kako je propala srpska Tesla banka? Zašto Pupovac i Vučić o tome šute? 

HOP