Ekskluzivno: Prosvjed hrvatskih branitelja u Vrginmostu zbog Vučića, djeca hrvatskih branitelja morat će pjevat četniku Vučiću!

0
8388

Udrugu dragovoljaca i veterana domovinskog rata iz Gvozda organizira prosvjed u utorak u Gvozdu kada u Gvozd, današnji Vrginmost dolazi Aleksandar Vučić, srpski četnički vojvoda i predsjednik Smrdije. Osobno nam se javio njihov predsjednik Miroslav  Samsa koji je rezigniran da Hrvatska ugošćuje čovjeka koji je bio blizak koljaču Vasiliju Vidoviću,  odgovornom za pokolj u Škabrnji!

U Vrginmostu Srbi čiste snijeg po ulicama, oko osnovne škole,  da što “lepše” dočekaju vojvodu Vučića. Vođu velike traktorske revolucije na Banovini. Hrvatske službe i srpske sa 20 vozila beogradskih tablica danas su njuškale po Vrginmostu i spremale dolazak srpskog zločinca na mjesto zločina. Bratski su obilazile teren. Svime ovime usrećila nas je predsjednica.

vule

Osnovna škola će dobiti od republike Smrdije čak deset laptopa. Toliko su srpski četnici uspjeli skupiti milodara…za uzvrat će djeca hrvatskih branitelja morati pjevati i pljeskati vojvodi Vučiću zajedno sa lokalnim Srbima. Organizira se priredba u školi za dolazak četnika koji je huškao na ubijanja Hrvata.

To je strašno razbjesnilo branitelje koji ne žele da im taj dan djeca odlaze u školu. Zbog toga i zločinačke prošlosti ovog srpskog klauna dragovoljci organiziraju prosvjed i to miran u Vrginmostu od 9 sati ujutro u utorak.

Između 9 i 12 sati trebao bi u Vrginmost doći četnički vojvoda . Predsjednik braniteljske udruge moli za što veći odaziv Hrvata i branitelja na ovaj skup.

HOP