EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJEMO PROTOKOLARNI PUT VOJVODE VUČIĆA: SRBI NAKON VUČIĆA OČEKUJU USKORO I ŠEŠELJA NA BANOVINI!

0
14126

U utorak u 10 sati dolazi Vučić u kino dvoranu (nekadašnji Hrvatski dom), a oko 11 sati stiže u osnovnu školu Vrginmost. Djeca će plesati u narodnim nošnjama i dočekati ga pred Hrvatskim domom, a nakon toga Vučić ide u selo Podgorje gdje će obići Srbe.Vucić posjećuje selo Podgorje gdje su njegove čede iselile obitelj branitelja Stjepana Džoje i  zaklali Alena Horvatića, on je jedan od dvojice što su zaklani u općini Gvozd poslije rata…

Sinoć se načelnik Vrga cijeli dan hvalio kako strojevi razgrću snijeg i krče put za Vučića, a sigurnost je najvišem stupnju – sve je blokirano i pretresa se okolica oko mjesta Vrginmosta. Ekipa se sinoć hvali da će, kad slijedeći put dođe Šešelj, mještani napraviti veliku feštu. Kažu da treba zahvalit Pupovcu i načelniku Vrgi što stize Vučić i donosi laptope kad Hrvatska nema za učenike, a da će cijela Hrvatska biti u “orlovima” – ovo je ustvari riječnik Miodraga Linte, glavnog četnika u Beogradu koji je vojvodu Vučića i doveo u ovu situaciju.

v ule

Glavna u organizaciji ove predstave je učiteljica srpskog jezika Senka Crevar, koja je i predsjednica Pupovčeve “Prosvjete” u Vrginmostu, te alfa i omega u općini koju kontrolira SDSS.  Ona se dogovara s načelnikom i ravnateljicom škole o svim ovim aktivnostima djece.

Senka Crevar je iz Brnjavca  od kuda je i četnik  Pero Miličevića, mama joj je ličanka Momčilović,  udana,  muž sad radi u Italiji , u  ratu bio je u četničkim formacijama, izbjegli  su u Srbiju,a tamo je  predavala srpski i onda dolazi na poziv Vlade Gabrića iz SDP-a da se vrati.Tad su stigli i roditelji, dobili stan u Vrginostu gdje joj sad živi mama. Prije rata joj mati  je živjela u Slavskom polju, centru četničije,  kao učiteljica,  odmah do Ģabrića.

Gabric  Vlado i Jovčić dugogodišnji pajdaši i frendovi ekipe terorista iz Biroa Krajine ( terorističke vlada SAO Krajine) je guraju u školu  kao ravnateljicu knjižnice i Senka  od tad radi za sdss. Iz ovog primjera se vidi organizirana četničija kraj naše kretenske vlasti.

Svakako bi se pravobraniteljica trebala oglasiti i osuditi političko djelovanje i korištenje djece u političke svrhe i političke nastupe, a učiteljicu Senku kazniti jer manipulira djecom bez ikakvog odobrenja roditelja, jer i djeca Hrvata nastupaju u tom “fokloru”. Poglavito su bijesni i revoltirani roditelji djece koji su i branitelji.

seselj

S vojvodom Vučićem u Vrginmost dolaze čak tri srbijanske televizije – na opće zgražanje stanovništva Hrvatske!

HOP