RETARDIRANA VLADA DALA 20 MILIJUNA KUNA VIŠE PUPIJU I SNV-u KAKO BI NAS I DALJE NAZIVALI FAŠISTIMA I KATOLIČKIM PRIMITIVCIMA

0
4830

“Karnevalsko spaljivanje makete slikovnice ´Moja dugina obitelj´ pred petsto mališana u Kaštelima rezultat je spajanja brižno naturanih katoličkih dogmi sa solidnom fašističkom tradicijom” – s naslovnice Pupovčevih Novosti.

Ove godine je Srpsko narodno vijeće (SNV) dobilo 20 milijuna kuna više iz državnog proračuna nego dosada – što znači novaca od Hrvata za širenje mržnje po Hrvatskoj od retardirane vlade Andreja Plenkovića. Njegova retardirana vlada, koju neki nazivaju i izdajničkom, smatra da Milorad Pupovac  i SNV trebaju za svoju mržnju dobiti 50 milijuna kuna od kojih srpska manjina nema apsolutno ništa. Iz ove se naslovnice vidi da su fašisti i katolici isto i da ih treba musti kao majmune te iskorištavati sve dok se ne stvori velika Smrdija.

Nenad Vlahović iz Srpske pravedne stranke i stranka Demokratskog saveza Srba tvrde da Milorad Pupovac pljačka hrvatski proračun na taj način, ali to retardiranu vladu Andreja Plenkovića ne dira  jer sve plaćaju hrvatske porezne budale. Do kada???

Hrvatska predsjednica poput plavuša iz vica je Srpskom narodnom vijeću dala dvoranu ilirca Vatroslava Lisinskog za okupljanje srpske narodne četničije i vojvode Vučića usred grada Zagreba! Bravo, predsjednice!!!

HOP