HRVATICE I HRVATI POZIVAMO VAS NA PROSVJEDNI SKUP ISPRED SJEDIŠTA ‘PUPAVCA’ JER ON JE VLADAR HRVATSKE, A NE MARKOV TRG !

0
4257

AUTOHTONA – HRVATSKA STRANKA PRAVA

ZAGREB, ILICA 31

www.hrvatskipravasi.hr

Zagreb, 11. 02. 2018..

Sredstvima priopćavanja !

HRVATICE I HRVATI POZIVAMO VAS NA PROSVJEDNI SKUP ISPRED SJEDIŠTA PUPAVCA JER ON JE VLADAR HRVATSKE, A NE MARKOV TRG  !

Autohtona – Hrvatska stranka prava u ponedeljak 12. veljače 2018. godine organizira prosvjed zbog dolaska četnika Aleksandra Vučića u Hrvatsku.

U 11, 00 sati okupljanje i održavanje prosvjeda ispred sjedišta Milorada Pupavca ,Gajeva 7 u Zagrebu.

Milorad Pupavac je koordinator četnika Vučića, Milorad Pupavac je predsjednik Hrvatske, predsjednik Hrvatske vlade, ministar financija i Državni odvjetnik u RH.

Nakon prosvjeda ispred sjedišta Milorada Pupavca odlazimo u koloni do Veleposlanstva Srbije ,Slavujevac 3 u Zagrebu.

Ispred Veleposlanstva Srbije četniku Vučiću poručit ćemo da nije dobro došao u Hrvatsku, da je zločinac i četnik , a upitat ćemo ga gdje mu je tjelohranitelj Vasilije Vidović.

Vasilije Vidović bio je četnički vojvoda koji je predvodio napad na Škabrnju i tamo počinio teške zločine nad nedužnim Hrvatskim civilima.

Autohtona – Hrvatska stranka prava podržava skup na Markovom trgu u 10, 00 sati i poziva sve Hrvatice i Hrvate da nam se u 11, 00 sati pridruže i zajedno krenemo ispred Veleposlanstva Srbije.

Jučer u Krašicu sastali su se predsjednica Udruge udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata grada Zagreba Rozalija Bartolić i predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava Dražen Keleminec.

ZA DOM SPREMNI !

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec