Hej Policajci…: Šef u policiji se ne sjeća imena policajaca koji su radili torturu nad braniteljima, niti ih ima zavedene u računalu!

0
3988

Policija u Gvozdu ponekad pati od amnezije, uglavnom kada se dogodi prekoračenje ovlast, ali nitko koliko znamo ne odlazi na liječenje zbog toga;

Tri branitelja koja su nas kontaktirala potvrdili su kako nisu dobili nikakav pismeni dokument u svezi zadržavanja, pretrage ili praćenja od policije kada je postupala. Dvojica policajaca sa policijskim značkama broj 25915 i 11051 gnjavili su i pratili branitelje B. M., M.G. i A.M. te vršili potpuno nepotrebno torturu. Branitelja A.M. su pratili,te ga bez da je navedeni branitelj dobio pisani nalog za te radnje zadržavali, još manje da je obrazloženo zašto je zadržan od 10h do 13.30 minuta. Policajci su pokazali zadržanoj osobi značke ali na poleđini nisu imali sliku i i iskaznicu. Što je zapravo onda potpuno nezakonito ponašanje jer su osobe bile u civilu. Ako dodamo da do danas  navedena osoba nije dobila nalog za praćenje i zadržavanje, jasno je da se radi o kaznenom djelu.

Zanimljivo da je branitelj A.M. podnio pismeni zahtjev prema policiji još 14.2., policija je odgovorila dva dana poslije našeg teksta, branitelju i donijela jedan nebulozni odgovor na kućnu adresu. Prema tom odgovoru, zamjenik kriminalističke policije u Gvozdu Elvir Imširević priznaje činjenicu da je A.M. legitimiran, razlog za provjeru identiteta  A.M, je činjenica da se dotični nalazio na putanji kretanja zločinca Vučića.

koli w

Činjenicu da se Imširević i A.M. poznaju godinama, u policiji koja se bavi kriminalistikom znači da ipak treba provjeriti osobnu kartu osobe, baš zato jer znaš da je to on, ali zapravo sumnjaš deset godina da li je to A.M. stvarno na cesti. Dolaskom Vučića moglo se dogoditi da policija krivo prenese Vučiću kako se A.M. kretao po ulici,a da zapravo to nije A.M. Morao se čovjek uvjeriti ili je baš tada dobio jadan policijsku amneziju. Ipak u svom tragikomičnom izvješću pisanom na nivou Muje i Hase Imširević se sijeća te provjere identiteta čovjeka kojeg zna deset godina, ali se ne sijeća imena policijskih osoba koje je poslao da provjeravaju identitet osobe koju on zna.

A.M. dao je brojeve značke ovom policijskom genijalcu na uvid, ali onda se dogodilo još jedno policijsko čudo u Gvozdu, pojavila se sveta amnezija i na policijskom računalu, niti računalo kao ni Imširević ne može pronaći ovu dvojicu specijalaca koji su štitili zločinca Vučića od branitelja A.M.  Čini se da bi si svi zajedno mogli dati ruku zajedno sa zločincem Vučićem koji se isto ne sijeća kada je govorio Velika Srbija u Glini pred 23. godine…svi pate od amnezije.

Uglavnom policija u Gvozdu stručno čuva zločinca i kada krši zakon, pati od amnezije, skrivajući protagoniste, baš kao u Podgorici, gdje podmeće oružje u kuću i onda nekog trećeg proziva za državni udar. Vjerojatno i tamošnji policajci isto pate od amnezije, pa se na sudu iznose svakojake nebuloze. Jedina zajednička karakteristika svih policajaca u ta dva slučaja je činjenica kako se u obje situacije okoristio zločinac Vučič i njegova bagra na vlasti.

Imšireviću bi bilo puno bolje u Srbiji, jer tamo narod puno bolje kuži kolektivnu amneziju. Mi ćemo preko naših kanala saznati zašto Imširević pati od amnezije, ako smo znali rutu kretanja zločinca Vučića, saznat ćemo i rutu kretanja fantomskih policajaca za koje nitko ne zna u policiji tko su ….

U međuvermenu bivši policajac blizak Pupiju i društvu cunja po Vrginmostu i raspituje se tko je A.M. Mora i Pupi saznat tko se skriva iza ovih inicijala. Mi ćemo biti korektni pa ćemo tog policajca – milicajca samo osloviti inicijalima; T.K.

HOP

 

HOP