Potpisnik koalicijskog sporazuma sa Plenkovićem osumnjičen za ratni zločin na Ovčari, Cvitan štiti osumnjičenog, a Plenki i Kolinda šute!

0
3641
17.02.2014., Zagreb - U Saboru je odrzana sjednica Nacionalnog vijeca za pracenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije. Dinko Cvitan, Mladen Bajic. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Na snimci ove Bujice je Pupovac kako vidite i Branko Jovičić iz SDSS-a, čovjek koji je gađao topovima Karlovac i nepravomoćno osuđen za korupciju ove godine. S kim si takav si.

Na HRT-u kojeg plaćaju i udovice poginulih branitelja, branitelji, građani ove zemlje, gostovao je jučer Pupovac u emisiji jna sineka Bolkovića, baš na dan kada je bila Bujica u kojoj je otkriveno kako glavni državni odvjetnik Cvitan opstruira istragu o Ovčari, odnosno štiti činjenicu upetljanosti  dožupana  Vukovarskog Đorđa Čurćića u ove strašne zločine. Zbog njega je smijenjen istražitelj na slučaju, policajac Kajkić od strane Dinka Cvitana kako bi se spasila Plenkovićeva koalicija sa ovim srpskim teroristima. To je vijest prema kojoj bi se u normlanoj državi tresla vlada, ali u ovoj novinar Bolković o tome uopće nije pitao svoga gosta na HRT-u Milorada Pupovaca i pokazao je sav svoj jad.

Neki dan jna sinek Stanković nudi nam građanski rat kao rješenje velikosrpske agresije na Hrvatsku . Jučer se HRT klanja Pupovcu za naše novce, a glavni državni odvjetnik je kolovođa veleizdaje svima ispred nosa, da niti jedne novine osim Slobodne dalmacije uopće ne reagiraju. Jesmo li već u velikosrpskim medijima?

Čovjek koji je potpisao koalciju sa Plenkovićem, SDSS-ov dožupan osumnjičen je za ratne zločine? O tome govori Bujica već dva tjedna, a reakcije u medijima nema. Čak je i Direktno kao tzv. desni portal maknuo tekst u svezi toga. Medijska i pravosudna mafija divljački uništava Hrvatsku uz pomoć komunističke masonerije.

vlahovic2

-Gledao sam jučer emisiju Romana Bolkovića sa Pupovcem i u njoj prvo nema osnovnih pravnih pojmova iz Erdutskog sporazuma pravilno objašnjenih. Bila su to nestručna trkeljenja i zapravo samo propaganda očite Puovčeve dominacije nad ovom državom. Ovo je strašno što se događa, a na drugoj strani osuđen sam uz masu dokaza o Pupovčevom djelovanju, smijenjen je istražitelj koji je povezao SDSS i zločine na Ovčari…strašno. Zar Plenković misli da će na tim osnovama opstati vlast? Pa vidite li vi što se događa u Agrokoru? Ovo nije Hrvatska za koju su poginula 4 sina Kate Šoljić!-komentirao je predsjednik vijeća Srba Nenad Vlahović.

Odbačena je kaznena prijava i Dražena Keleminca protiv lista Novosti, koji je poticao paljenje RH.

pupovac kaznena

žarimo i palimo

Povjesničar sa pedigreom komunističkog sinovca Hrvoje Klasić dodao je još malo soli na ranu u medijima jučer, dok isto tako muze naš novac:

-Crvenu zvijezdu petokraku sigurno ne treba zabraniti, kao ni bilo koje obilježje vezano za komunistički period. U toj državi bilo je kršenja ljudskih prava, bilo je i ubojstava i nedemokratskih postupaka, to je činjenica, ali je isto tako činjenica i da je pod križem u ime Isusa Krista počinjen veliki broj zločina kroz inkviziciju i križarske ratove pa nitko nije dovodio u pitanje zabranu kršćanstva.-govori Klasić klasičnu masonerijsku priču.

Nakon Francuske revolucije i uništenja protestantizma, nakon Oktobarske revolucije i uništenja pravoslavlja, kreće i treća velika bitka, ona protiv kršćana katolika, što se polako da naslutiti iz ovog zločinačkog govora Klasića. Ovo je zločinački govor jer on hvali režim koji je izmislio 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu i to još 1941. godine Tito šalje kao činjenicu Staljinu u Moskvu, pismom, da bi pobili na osnovu te laži pola milijuna Hrvata. Upravo toj masoneriji opet trebaju poslušni Srbi kako bi se Hrvate potčinilo. Zato je bila izložba o Jasenovcu u UN-u, zato je predsjednička lutka pozvala srpskog zločinca u Hrvatsku, i zato Cvitan skriva zločince u SDSS-u.  U međuvremenu se pljačka velika hrvatska kompanija Agrokor…Uništava komunistička masonerija predziđe kršćanstva.

Govore li Kolinda i Plenković o skandalu oko Cvitana i zataškavanju afere Ovčara? Niti slova. Vjerujete li im više?

HOP