Kolinda čestita ročkas zločincu Vučiću, vjerojatno jer je rušio Hrvatsku, a Plenković prodao Hrvata Preradovića Pupovcu

0
4356

200 GODINA OD ROĐENJA PETRA PRERADOVIĆA, čovjeka kojeg su prodali hrvatski komunisti Srbima, prozvali ga Srbinom, iako se nikada Preradović nije nazvao nigdje Srbinom, niti je ikada bio u Srbiji. I današnji povijesni primitivci pričaju bajku o činjenici da je on Srbin, a današnja hrvatska masonerija na čelu sa Kolinda tu činjenicu prije proslave 200 godišnjice rođenja Preradovića naglašava i daje priliku komunističkom opančaru Pupovcu da sa njime manipulira, jer tako je rekao još nepismeniji veliki američki brat.  Mora se slušati američku administrraciju. I opančara Pupovca, koji se ne zna niti prekrstit.

Preradović se uvijek izjašnjavao Hrvatom, slavio je svoju domovinu Hrvatsku, bio veliki vojskovođa i pjesnik. U vrijeme njegovog djelovanja bila je karlovačka arhiepiskopija, a ne srpska pravoslavna crkva, koja je okupirala Hrvatsku 1922. godine. Tako nas posrbljuju drug Plenković i ekipa neznalica.

 

koli w

Drugarica Kolinda je još bolja, čestita ročkas zločincu Vučiću, zbog kojeg je pretresala branitelje po Banovini preko svoje milicije, “srećna” jer je došao čovjek na Banovinu, a koji je drugovao sa glavnim zločincem iz Škabrnje Vasilije Vidovićem, čovjekom koji u Glini drži četničke govore 1995. godine i zaplašuje srpsku djecu 2018., koja ne misle kao pravi zmazani i smrdljivi četnik.

Čitamo po tzv. grupama desničara na fb kako je Bujanec napao Kolindicu gore nego Josipovića zbog Ace lažljivog masonskog pedra… da što to znači…nismo odvjetnički tim, ali fakat svi smo sretni što su srpski policajci i službe vršljale po Gvozdu i zajedno sa kurvinim sinovima u našoj policiji namjerno pretresali branitelje koji su mirno prolazili ulicom.., pa kako bi Srbijanci rekli svojoj braći Koli i Plenkiju; “ma more marš, tamo vam je mesto!”- taj jezik najbolje razumijete.

twz

Uzmite i Cvitana da zataškava ratne zločine, logore, tako će opančar Pupovac lepše i u miru plindrati proračun hrvatskih poreznih kretena. Sve nam je to omogućila EU i Amerika, jer i EU i SAD bit će zemlja pederska, kao što je Srbija na čelu sa Vučićem, Vulinom, Brnabićkom i Šešeljom, doktorom znanosti .Titulu doktora znanosti Vojislav Šešelj je dobio na osnovu “djela”; ,,Uticaj druga Tita na uticaj crne metalurgije u Jugoslaviji”. Nema šta pravi četnik…

HOP