Krstićeviću što je ovo? T. Jakovina i Dejan Jović (šutnuo ga čak i Josipović) rade na vojnom učilištu!

0
9102

Ex predsjednik Josipović smijenio savjetnika Dejana Jovića za vrijeme mandata: ‘Štetna i pogrešna izjava‘. Predsjednik Ivo Josipović bio je prisiljen distancirati se od teze svoga glavnog analitičara Dejana Jovića koji je ustvrdio da je referendum o hrvatskoj nezavisnosti u svibnju 1991. bio “vrlo neliberalan”.  Ali sada je uguran na vojno učilište u HV-a. Može li luđe. Kradeze domoljublje. Sjećate se teza ovog znanstvenika da je u Hrvatskoj bio građanski rat? Ova neznalica ne razlikuje stvaranje velike Smrdije od građanskog rata? Takav predaje vojsci? Slučajno? Očito se sve mora poništiti kako bi Srbi bili manje krivi…

Na učilištu predaje i Tvrtko Jakovina!

-Josip Broz Tito najvažnija je i najutjecajnija hrvatska povijesna ličnost. Josip Broz Tito najvažniji je političar svih naroda koji su živjeli u državi kojom je on vladao. Tito je osoba o kojoj i danas, tijekom bilo koje političke kampanje, hrvatski, ali i brojni političari u drugim jugoslavenskim državama, moraju reći stav. Na njegovom se trgu u Zagrebu demonstrira i trideset godina poslije smrti. Priče i fotografije koje je snimio ili na kojima je on prodaju novine. Tito mora da je čudo, jer trideset godina nakon smrti imati ovakav upliv ne mogu oni koji su beznačajni.-misli ovaj Tvrtko.

Za njega je Tito pozitivac. Vrlo jasni razlozi. Tito je nametnut umjesto Boga od strane masonerije, uništio je vjeru u mnogim republikama ex Jugoslavije, osim u Hrvatskoj. Opće je poznato da je srpska crkva puna špijuna, masonerije i udbaša. Makedonska crkva do danas nije bila priznata, mnogo je muslimana u BiH koji su se maknuli od vjere i priklonili se Titu. Kod Hrvata najjača je vjera i zato je Tito u ime masonerijskih ideja, koje su pobile na stotine milijuna Rusa pravoslavaca isto učinio i u Hrvatskoj. Zašto ova dva čovjeka  stavlja država na ovako značajna mjesta? Upravo da bi se i dalje kontrolirale laži komunističke masonerije o Hrvatima.  Kada bi se predavala istina, hrvatski vojnik nikada ne bi na Srbiju gledao pozitivno, zato su dovedena ova dvojica.

Ipak najveću uzbunu na društvenim mrežama digao  je  rođak Živote Panića, srpskog oficira koji je napadao Vukovar. I on  predaje na vojnom učilištu, Nenad Panić. Maže li nama Krstičević oči o nekakvoj domovinskoj vojsci dok sprema vojsku svjetske masonerije nama pred nosom?

HOP