Svima su puna usta zaštite ženskih prava, a vlast je izglasala produženje radnog staža do 67. godine za žene!

0
3967

U TURSKOJ SAPUNICI  Istambulska konvencija je prvenstveno problematično to što ona državne institucije koje se bave ljudskim pravima izjednačava s udrugama civilnog društva, a stručnom tijelu GREVIO-u daje prevelike ovlasti u implementaciji. Kad tome dodamo i to da države na sebe preuzimaju obvezu financiranja nevladinih organizacija u onom obujmu koje GREVIO smatra primjerenim, jasno je da gube dio suvereniteta. To bi značilo da je država dužna davati novac za sapunicu Istambulska konvencija svakojakim udrugama i time musti novac od građana, jer Bernardić, Kolinda i Plenki tvrde da je ta sapunica civilizacijsko dostignuće.

ist

Genijalno je u tome što će od sada djecu u vrtiću zvati “ono”, jer se ne zna hoće li dijete biti muško ili žensko po toj odgojnoj sapunici, odnosno dijete se može jedan dan osjećati kao muško, a drugi dan kao žensko. To je genijalno dostignuće obiteljskog kaosa, koje podržava nekakva poludjela EU i svaki čovjek koji to ne prihvati, on je odmah nazadni desničar.

nikolica

Kako je današnji Papa rastao na ideji bolivarizma, vjerojatno i on razumije ovaj idiotizam kao nešto napredno. On je već usvojio pravila po kojem se proglašava svecem neku osobu. Pozoveš četnike Nikolića i braću u Vatikan te ih ispituješ koliko je postotaka svet Alojzije Stepinac. Prema toj teoriji Stepinac ne može biti sveti čovjek jer  nije bio u četnicima, nije podržavao hitlerove rasne zakone, kao srpski svetac Velimirović u SPC-u, pa s time u vezi Stepinac nikada neće biti svet jer ga ne podržavaju četnici i pročetnička kriminalna organizacija SPC. Oni su sustav vrijednosti, baš kao i Istambulska konvencija.

nikola vnikola malobabič

Na prvoj fotografiji srpski svetac Velimirović koji je podržavao rasne zakone i Hitlera, na drugoj srpski četnik koji je danas svećenik u Korenici.

Muške i ženske kokoši raskokodakale su se o konvenciji koju nisu niti pročitale, silno se bore za ženska prava…a to u zbilji izgleda ovako; žene nekada nisu imale pravo glasa, bile su sa djecom doma, kuhale i prale…danas imaju pravo glasa, jednom godišnje dobiju ružu za nagradu, kuhaju, peru, odlaze na posao, plaćaju kredite, te im je deset puta teže nego ikada. Od istambulske konvencije dobit će frišku figu, a ta konvencija neće zaštiti žene od predugog radnog staža, odnosno odlaska u mirovinu sa tek 67. godina. Do nedavno žene su išle u mirovinu sa 62. godine života, sada odlaze sa 67. godina staža. O tome sve ženske udruge niti riječ ne smiju izustiti jer bi ostali bez sredstava. One se bave činjenicom zlostavljanja žena, ali ovo za njih nije zlostavljanje. 

Zašto žene odlaze tako kasno u mirovinu? Jednostavno, fondovi su pokradeni pa je najlakše produžiti radni staž. Nema što konvencija je strašno veliko dostignuće političkih luftbrenzera poput Plenkovića, koji tvrdi da vladu može raspustiti samo on. S druge strane plavuša juri po Argentini i moli Hrvate da se vrate u reformirano četničko-partizansku prčiju od Hrvatske i tamo sa njom dočekuju europskog četnika Vučića. Država će im porezima pokrasti svu imovinu, samo kako bi nahranila ugroženog Srbina Pupovca, isto europskog četnika i njegovu srpsku četničku crkvu. Argentinski Hrvati ludi su za takvom državom. Državom koja je istjerala slavonske Hrvate, da bi nam lakše četnici napravili SAO Baranju prema ideji Vučić-Pupovac. To je isto europsko dostignuće kako bi rekao drug Bernardić.

kolinda 22

Vlast nam progoni tzv. ustaštvo i dragovoljce domovinskog rata, kako bi lakše Pupovac ojačao četnistvo. Hrvati dođite u zemlju Plenkija i Kolinde koji su napravili europskog Aleksandra Vučića! Mi smo kolonija s kojom se europljani sprdaju, a četnici upravljaju. Možda i nama postave gay vladu kao u Srbiji, pa ćemo biti još više civilizirani. Ionako je civilizirana EU iz Haaga pustila četnika Šešelja…ona zna prepoznati europske civilizacijiske tekovine.

Igor Drenjančević

HOP