Pročelnica nezakonito naplaćivala račune, koji nisu proknjiženi, te su građanima stigle ovrhe

0
4765

Nakon naše objave teksta o nepravilnostima u općini Gvozd, poglavito u naplati komunalne naknade dobili smo račune u ruke koji potvrđuju kako su nezakonito naplaćeni od strane općinske birokracije.

Četnici i fukare u općini Gvozd ovršuju poštenog Srbina jer nije prešao u četnike, a sada mu uništavaju i obiteljsku grobnicu!

Jedan račun za komunalnu uslugu naplatila je Josipa Ćurković, pročelnica općine, pravnica u općini, koja je naplatila komunalnu naknadu, udarila pečat, potpisala se iako nema zakonske osnove da bi  se isti naplatio njenim potpisom, te kao takav  račun nije niti proknjižen. Pravnica koja mulja narod je zaštićena poput ličkog medvjeda.

Ovaj posao trebao bi provoditi referent za komunalno, ali kako smo dobili hrpu računa sa potpisom bivšeg načelnika općine Branka Jovičića i udarenim njegovi pečatom, shvatili smo da su mnogi računi naplaćeni mimo propisa…Pupovčev Jovičić radio je što je htio, a kada je osuđen za druge malverzacije pobjegao je u glinsku Šumariju. Tamo je sklonjen u režiji hdz-sdss mafije na plaću 8000 kuna. Nagrada za lopovluk.

Općinu je preuzeo mali srpski tintilinić Vrga, novi pulen četnika Miodraga Linte i njegove bagre. Oni iz Beograda dirigiraju ovom lutku na koncu što treba raditi u osiromašenoj općini Gvozd. Štiti pupovčeve SDSS-ovce i na taj način provoditi daljnje nezakonje u općini.

Zanimljivo da preko komunalnog u Vrginmostu Srbi zajeba*aju sve građane Gvozda, jer kompletno građanstvo plaća privatna čišćenja livada, zemljišta, članova SDSS-a. Tako je čak na račun općine rođaku svećenika Malobabića, poznatog kao srpskog teroriste, izvađene su strojem vočke osušene sa privatnog zemljišta, a što i nije mali zahvat. Narod šuti i plaća tu zlouporabu položaja općinskih komunalaca, da bi na kraju mafija u općini udarala pečate na račune koje nikada nije proknjižila. Naravno da su općinari poslali i opomene za plaćene račune- nikada proknjiženih računa, nakon kojih slijede ovrhe! Policija sve to mirno promatra par metara udaljena od općine.

HOP