Četnik koji je rušio i palio po našoj zemlji mirno živi par metara od policije

0
7343

U gradiću Vrginmostu “europski četnici ” rade doslovno što žele. Možete ih naći na vlasti, poštovani su i cijenjeni lopovi, šverceri, a sve prema zaslugama u ratu. Ipak tragikomično je gledati policiju u Gvozdu koja sve to dopušta.

Za vrijeme posjete zločinca Ace Vučića ta ista policija je pretresala branitelje i poglavito one na koje je sumnjala od prije da kontaktiraju naš portal. Tu razvratničku akciju vodio je nekakvi Imširević, kako bi se dopao pederskom voždu Vučiću.

Zanimljivo da taj isti policijiski lik gleda godinama kako ispred policije trčkara izvjesni  Milan Crevar, navodno održavajući kondiciju i vozi se u svome upadljivom BMW beogradskih tablica. Tko je taj lik?

Prema našim izvorima koji su se do sada pokazali točnim, četnik, suborac u zloglasnim šiltovima koji je sudjelovao u paljenju sela Lasinje. Lasinja je  selo na Banovini  temeljito prvo opljačkano, a potom su kuće Hrvata i sama crkva minirane. U tom zločinu sudjelovao je i ovaj Crevar zajedno sa današnjim pajdašom iz Topuskog, koji drži kafić usred Topuskog, Milanom Tepšićem Šicom, o kojem smo pisali ranije.

19. brigada drugog bataljuna zapovjednika Dragana Pajića sa sjedištem u osnovnoj školi u Lasinji radila je zlodjela na tome terenu, a Crevar, Čedo Mrkobrada i famozni Šico dio su zlotvorske ekipe. Mrkobrada sada živi u Londonu i na ljeto dolazi u Vrginmost kako bi obnovio stara četnička prijateljstva.

Na ovoj snimci je Mrkobrada u 3.15 minuti, vidi se kako pljačka tvornicu Jamničke kiselice i odvozi robu plavim kamionom.

Možda bi i njih mogla primiti predsjednica u ured, jer su to stari znanci Miodraga Linte, srpskog poslanika i dobrog frenda Ace Vučića, a koji je u Vrginmostu dočekao Vučića tijekom posjeta Hrvatskoj.

Na ovoj televiziji je radio novinarski huškač i nekadašnji dožupan Boro Rkman, frendić od ‘najpoštenijeg zastupnika kako kaže klaun Pernar-Milorada Pupovca

Zanimljivo da nikoga ne brine činjenica da ova protuha nigdje ne radi, a opet je vlasnik kuće i par stanova u Beogradu. Očito se obogatio pljačkajući za vrijeme rata.  Kako doznajemo isti je zadužen da širi četništvo po Banovini i vrlo često odlazi u Beograd, gdje ga prima Miodrag Linta i ostatak četničke bagre okupljene oko terorističke organizacije Biro Krajine  ( vlada Krajine u izbjeglištvu).

Radi se o vrlo mutnom liku koji ovdje na Banovini radi doslovno što želi.

HOP