Istanbulska sapunica: Crkva dala mig za rušenje Plenkija i Pupovca, HDZ priželjkuje novog vođu bliskog koaliciji sa Esih

0
4777

Svećenici na misama po Hrvatskoj u svojim propovijedima učestalo progovaraju o protukršćanskim dijelovima Istanbulske konvencije. Među prvi smo to i objavili.

U nedjelju navečer na misi u zagrebačkoj crkvi Presvetog srca Isusova u Palmotićevoj ulici bio Karlo Ressler, savjetnik premijera Plenkovića. Šeksov sinek je malo špijuniral što misli crkva.

plen k

Čuo je tom prilikom s oltara svećenika kako  polemizira s Plenkovićevom tezom da je Istanbulska konvencija »duboko kršćanska«, a na kraju mise je još pročitana obavijest da će se u subotu u Zagrebu održati prosvjed protiv konvencije i da će započeti, kako je rečeno, ispred sjedišta HDZ-a i brže bolje u panici to dojavio mejnšit medijima, kako bi oni spasili Plenkija i njegovog savjetnika Macana, poznatog obožavatelja RBA zadruga-

Drago Krpina dobro je priprijetio ministru ispred vlade i ovoj pupovčevo-obuljensko-porfilijevskoj vladi srpsko-četničkog jedinstva, koja progoni “ustaše”.

U principu nakon duge šutnje katolička crkva je procijenila da više ne želi podržavati Plenkovića. Već je imala neugodnosti zbog posjete Vučića i njegovog cirkusa u Hrvatskoj, jer joj je tada srpska četnička crkva uzela primat u medijima.  Crkva je procjenila da više Plenković ne može voditi daljnju pogubnu politiku za Hrvate. To je izazvalo opću paniku u levičarskih korumpiranim medijima jer njihov pulen Plenki  neće stići uništiti baš sve kako je zacrtao. Crkva i većina u HDZ-u već odavno spremaju ovaj scenario, a o kojem nam je svjedočio naš suradnik A.J. još prije tri mjeseca.

Istanbulska konvencija znači začetak propasti briselskog Plenkija i njegove savjetničke šmrkave elite. Oni moraju ispuniti plan gay lobija iz Brisela, a s druge strane je snažan utjecaj kršćanstva u narodu. Pokvarenjak Plenki je sada ostavljen da propadne.

SDP neće podržati deklaraciju u Plenki-triper kombinaciji, jer je osjetio da Plenki pada, a Miroslav Tuđman kao veliki autoritet u HDZ-u jasno je povukao potez protiv istanbulske sapunice. U biti Plenki nema dovoljno glasova u toj situaciji i ovo može biti pad vlade ako nastavi se inatiti.

U subotu Neovisni za Hrvatsku kreću u rušenje Plenkija totalka, nako što su uspješno demontirali licemjerje Kolinde, koja je zabranila skup udovica  na Markovom trgu zajedno sa Plenkijem, ovdje malo prikriveno ali dovoljno jasno…  Esih i Hasanbegović “osjetili su krv” i veliku priliku da smijene izdajnika Plenkija i njegovog druga iz Kumrovca, Pupija ….Prosvjed protiv istanbulskog sranja, koje podržavaju partizanka Rada Borić i sin komunističkog profesora i majke majorke JNA Plenki nije slučajna…oni sa kršćanstvom imaju koliko i Niki Lauda sa Yugom 45.

I tu je katastrofalna procjena briselskih big brother sluga  kako će to lako proći kod onih koji se zovu predziđe kršćanstva. E neće moći ove noći…Ovo je kraj Plenkija…I to stvarni.

Crkva i desnica u HDZ-u žele ga makunuti sa čelne pozicije. Postaviti svog čovjeka koji bi koalirao sa neovisnima za Hrvatsku i tako bi bila vraćena ravnoteža u zemlji. U taj vlak ukrcava se i Ruža Tomašić i stračevićev HSP.

O Istanbulskoj konvenciji najbolje je rekao D. Keleminec; ‘Istanbulska konvencija će zaštiti žene isto toliko koliko je Ženevska konvencija zaštitila Vukovarce 1991. godine’.

HOP

Reakcija na tekst nešto kasnije…

mikulić