Ekskluzivno: Svjedok Srbin otkriva srpskog ubojicu i ratnog zločinca koji je ubijao i zlostavljao Srbe, protivnike SAO Krajine

0
14428

Našem portalu se obratio svjedok srpske nacionalnosti rezigniran činjenicom da u općini Gvozd živi ili dolazi zločinac Mile Galogaža zvani “Bure”, zatvorski čuvar iz Vojnića u vrijeme SAO Krajine. Danas ova vlajsko-srpska ološ živi u Općini Gvozd kao ugledni četnički građanin.

Ovu ljudsku ološ prepoznao je svjedok i identificirao nakon dvadesetak godina i na taj način potvrdio o kojoj se ljudskoj bagri radi. Svjedok je rezigniran što je posrbljeni Vlaj Galogaža zvjerski je zlostavljao Srbe koji nisu htjeli ratovati protiv Hrvata. Svjedok nam je ispričao kako je uvaženog suca Radakovića srpskog porijekla mučio i zlostavljao spomenuti Galogaža na način da mu je prvo davao hranu za prežderavanje i nakon toga je sudac Radaković morao popiti ricinusovo ulje, ali su mu srpski manijaci zabranili da otiđe na toalet, već je nuždu morao napraviti u zajedničkoj sobi s ostalim logorašima i gušiti se sa njima u tom smradu. Slijedeći dan suca Radakovića srpska je bagra polijevala vodom iz vatrogasnog šmrka, kako bi isprala fekalije s njega.

Sudac Radaković je poznat po tome što se suprotstavio današnjem živućem građaninu Banovine Nikoli Sužnjeviću (njegova žena i kćer rade u socijalnoj službi grada Gline i imaju vodeće pozicije!), koji je bio sudac SAO krajine i zataškao veliki zločin  u Joševici, a zbog čega je Radaković završio u logoru.

Sužnjević je zbog navedenih činjenica da je sudac SAO Krajine tužio Orkana, branitelja i doživio sudski poraz.

Svjedok isto tako tvrdi da je Galogaža ubio dva muslimana starosti od 16 i 18 godina koji su također bili u logoru te su jednom prilikom zajedno sa svjedokom po velikoj kiši odvedeni na skupljanje ogrjeva. To se dogodilo u dijelu Petrove gore, u šumi Kalovi, u blizini turističkog središta Muljava, poznatog mučilišta SAO Krajine. Pronađena su dva leša na toj poziciji poslije rata i pretpostavlja se kako su to leševi te djece muslimanske vjere iz područja Kladuše.

Sudac Radaković je umro u Novom Sadu, nije nestao za vrijeme Oluje kao pišu Savo Štrbac i M. Linta, koji sigurno znaju što su srpski četnici napravili ovome čovjeku. Pretpostavlja se da je sklonjen u Srbiju nakon svih životinjskih ispada učinjenih nad njime, te na kraju anonimno pokopan na groblju u Novom Sadu.

Treba li reći da se ovo smeće Galogaža mirno šeta po Hrvatskoj baš kao i ološ Linta (današnji srpski poslanik) kojeg čak i naša predsjednica, izgubljena u vremenu i prostoru (sada u Čileu i Argentini), poziva na doček zločinca Vučića u Vrginmost zajedno sa Sužnjevićem, nekadašnji inkriminiranim načelnikom općine Gvozd, Jovičićem (onaj koji je rušio Karlovac u ratu) i da se u društvu župana Žinića svima nama smiju u lice, a poglavito 17000 žrtava Domovinskog rata?!

HOP