Pupi i njegov šegrt Andrej Istambulski progone ‘ustaše’, a u centru grada ravnogorski četnici pozivaju na klanje Hrvata!

0
10200

 

ubojica

-Jučer me ova žena dva puta napala. Prvi puta u Gajevoj ulici i drugi puta na Trgu bana Josipa Jelačića. Kod drugog napada policajac je na naš poziv došao u roku minite . Taj policajac je pobjegao i vidi se na snimci koju sam objavio. Zvali smo nakon toga ponovno policiju, a policiji je trebalo pola sata da dođe.

Ta žena javno je vikala protiv skupa na Trgu bana i tako dala do znanja da je ljevičarka koja je došla provocirati.
Mene je odabrala za žrtvu ,pokušala je pobjeći, ali joj nisam dao jer je ne poznam i nadao sam se dolasku policije. Nakon pola sata ( a prepun trg policije ) policajci koje osobno poznajem i koji ideološki dišu komunistički mene su tretirali kao napadača , a tu ženu kao napadnutu. Jedan od policajaca me i grubo odgurnuo, a zove se Mate Budimir. Nakon toga otišao sam u prvu policijsku postaju prijaviti rad djelatnika policije. Zamislite osobi koja je snimala zadržali su sat vremena i prijetili da ne smije dati snimku jer će ga goniti za neovlašteno snimanje. U stvari ne žele dokaze protiv sebe. -ovako je jučer Keleminec  objasnio prijetnje smrću kako on kaže od jedne žene.

Policija nije bila sposobna taj problem riješiti, policajac koji je došao na poziv nije legitimirao osobe, nije uzeo izjave, nije pozvao patrolu, već je pobjegao sa mjesta događaja i zapravo omogućio da se stranke same razračunavaju. Ako u ovako benignom slučaju policija ne zna reagirati, što je sa ozbiljnim situacijama.

Na takvu situaciju nismo čekali dugo…već slijedeći dan katastrofalna situacija u centru grada. Iako je policija bila zadužena da zaštiti građane zbog mogućeg divljanja navijača, jer se održavala visokorizična utakmica košarkaške ABA lige protiv crnogorske Budućnosti, u centru grada nije bilo u 14 sati niti jednog policajca, pa su huligani iz Crne Gore divljali po gradu.

Među njima bilo je pripadnika ravnogorskog četničkog pokreta. Oni su uzvikivali usred Gajeve “ovo je Srbija”, “ubij ustaše”, prijetili klanjima, razbacivali kontejnere za smeće.

policija

Nakon dojave građana, umjesto da policija sama kontrolira glavni trg, ipak dolazi 7 kombija interventne policije koji su pokušali savladati crnogorske četnike. Njih 50 četnika pružili su ozbiljan otpor, lancima, palicama, pa čak je letio i suzavac u tom sukobu policije i četnika. Policija  već godinama tolerira četnike po Banovini i pretresa branitelje, sada  je imala sukob sa četnicima. Dok poštene branitelje vrijeđa u ovoj istambulskoj komediji od države  svatko, sada su pojedini  policajci dobili po nosu u sukobu sa  bagrom i na kraju ih savladali.

cg crnogorcima

Vozilo crnogorske putničke agencije koja je dovezla u centar grada naoružane navijače

Umjesto da Andrej Istambulski počinje hapsiti četnike po Hrvatskoj, on i prosrpski mediji tvrdi da jača ustaštvo u Hrvatskoj. 

Treba reći da je jučerašnje medijsko prenošenje prosvjeda građana protiv Istambulske komedije isto pomoglo četnicima da se ohrabre i opravdaju, jer po pisanju  takvih medijima ustaše su izašle na ulice, pa ova četnička bagra mora zaštiti srpsku vilu Milorada Pupovca...

Hrvatska ima ministra policije koje nema policiju u centru grada kada četnici razbijaju lokal Zvone Bobana.

Uopće nije jasno kakva je to organizacija u policiji koja propušta palice, lance preko granice ili ne kontrolira tko su jataci ovim četnicima u naoružavanju.

Građani su bili uplašeni, jer u centru grada naoružana četnička bagra prijeti ubijanjem, kao i jučerašnja partizanka Kelemincu. Sve nas proglasiše ustašama, da bi nas mogli ubijati i pljačkati kao 1991 i 1945. godine…s druge strane policija se brine da ni dlaka s glave ne padne četnicima u Hrvatskoj.

Ovo je strašan propust i odgovorni u zagrebačkoj policiji moraju biti smijenjeni, kao i nesposobni ministar policije. Nije bitno  samo što je dobro završilo, već da su ovi ljudi mogli ozlijediti i ubiti već broj osoba zbog nerada policajaca, koja umjesto da se bavi sigurnosti, ona se bave političkom podrškom pojedincima.

HOP

vezani članak

Juncker u Crnoj Gori nakon otkrića da je crnogorska policija podmetnula oružje ‘teroristima’,a Vučić pod CIA-om!