U Osijeku smeta kip sveca u krugu bolnice lokalnim novinarima, ali ne smeta da je Isusovac Kristijan Monsperger osnivač bolnice

0
14038

Gotovo nevjerojatno kakve gluposti pune mržnje pišu lokalni osječki mediji;

-“To da se Hrvatska polako pretvara u Katolibanistan nije nikakva tajna, a dokaza oko nas imamo koliko hoćete.

Tako je iosječki KBCovih dana osvanuo „ukrašen“ kipom katoličkog sveca koji je odmah podigao veliku prašinuna društvenim mrežama.

S jedne strane su oni koji smatraju kako je u redu postavljati katoličke kipoveu javni prostor, a s druge strane su oni koji podsjećaju kako je Hrvatska sekularna država i da je katolička vjera nečija privatna stvar, a ne nešto što se nabija na nos i vjernicima drugih vjera i ateistima.

Inače, kip koji je podijelio Osječane donacija je Ernestinovačke likovne kolonijeKBC-u.” -pišu bezveznjaci na portalu za širenje mržnje u Osijeku. – na portalu Osijek 031

Zašto smeta kip sveca u Osijeku? Zbog Istambulske bljuvotine?

Ekoseksualci-696x385

pas

penis

Ovu su napredne ideje 21. stoljeća? Sveci su nešto nazadno? Zašto postoje kapelice u bolnicama? Ako postajemo kako kaže ovaj novinarski glupan Katolibanistan, pa te kapelice postoje odavno, prema tome o čemu taj “naprednjak” govori?

Isusovac Kristijan Monsperger, izvršitelj oporuka dvojice građana i začetnik same ideje, započeo je projekt ove bolnice.

HOP