Sin srpskog teroriste srušio lokalni most do sela, a porezni obveznici plaćaju štetu

0
9288

Pupovac je za vrijeme posjet zločinca Vučića Hrvatskoj cvilio kako Srbi imaju loš standard. U Vrginmostu tada su Srbi i posrbljeni Vlaji kukali kako nemaju riješenu infrastrukturu.

Seljani sela Brnjavac, uglavnom pravoslavci danas su kontaktirali naš portal, očajni što se ne mogu se normalno kretati po cestama iz sela jer je sin nekadašnjeg teroriste Miličevića porušio lokalni most sa svojim kamionom. Naime Miloš Miličević je svojim kamionom prošao mostom koji ima dozvoljenu tonažu svega 5 tona i svjesno oštetio most težinom tereta na kamionu. M. Miličević vozio drva sa pilane koju posjeduje u mjestu Jovičićima i stalnim korištenjem mosta došlo je do pucanja mosta.

Sada isti most nije prohodan, a jedan stariji mještanin gotovo je nastradao, jer nije znao kako je most urušen na jednom mjestu. Most je popravljan više puta upravo zbog takvog nemara, na račun poreznik obveznika RH, a sin nekadašnjeg teroriste Petra Miličevića, komadanta brigade, za kojeg je izjavio njegov bliski suradnik Pane Bulat da je ubijao hrvatske civile, u Banskom Kovačevcu, a pištolj jednog od njih nakon ubojstva zadržao je za sebe prošao je bez posljedica kraj lokalne policije. Zanimljivo da drugi SDSS-ova toga kraja S.G. krči šume i jedini prolaz do mjesta priječi i tako pupovčev kadar maltretira sve oko sebe.

Zločin u Banskom Kovačevcu

Na Okružnom sudu u Beogradu 15. ožujka 2010. objavljena je (prvostupanjska) presuda u predmetu Paneta Bulata i Radeta Vraneševića, optuženih da su u ožujku 1992. u Banskom Kovačevcu kod Karlovca počinili kazneno djelo ratnog zločina protiv civilnog stanovništva, lišavanjem života 6 civila hrvatske nacionalnosti. Proglašeni su krivima. Bulat je osuđen na 15, a Vranešević na 12 godina zatvora.Petar Miličević godinima je bio u vlasti općine Gvozd, kao član SDP-a, što Račanu i Milanoviću nije smetalo, tek nakon objava našeg portala maknut je u stranu, ali i danas provocira lokalno stanovništvo.Pupovac ,  načelnik općine Gvozd M.  Vrga i  nekadašnji načelnik općine Branko  Jovčić posjetili  su najprespektivnijeg poduzetnika Miloša Milčevića  vlasnika cjepaonice drva, ovog istog koji je uništio most,  sdssovac  koji je prodajom  šumske građe (Gvojić Simo Barokan ) uništio seoski put je  vijećnik  u općini Gvozd blizak osuđenom kriminalcu  Branku Jovčiću, narod sela kuka kako  ne može ništa , svi su taoci pupovčevih pulena.

HOP