Sinčić prevario aktivista za 2000 kuna neplaćene kazne koju je nabio, Cvitan ne reagira na krivotvoritelja Pernara

0
8308

Mediji već odavno su našli nove spsioce Hrvatske. Izblamirani SDP-HDZ lopovi u javnosti treba zamijeniti neradnicima i niškoristima iz Živog zida. Pernar bez dana radnog staža, Sinčić ništa bolji, Plafi bez dana radnog staža, u principu obiteljska stranka u koju vjeruju budale.

24 sata preko svog kvazi novinara, rođaka zločinca Rašete, koji je kumovao smrti novinara i fotografa Gordana Lederera mjesecima gura Sinčića kao spasioca ove zemlje.  Čovjeka koji je oženio svoju političku tajnicu, Palfi, poznatu po krađama u buticima.  I takvima budale vjeruju.

Sinčić jako dobro zna sve detalje afere Gamont, ali godinama šuti o tome jer bi se inače zamjerio glavnom banditosu u zemlji, vezanom za srpsko podzemlje, a kojeg birači proglašavaju hercegovačkim domoljubom.

Sinčić jako pozitivno gleda na četničko-pedofilsko-lopovsku crkvu Srba. A njegov kompanjon Pernar obožava četničkog vođu Obradovića.  U principu Kolinda i Plenki druguju sa vrhom četništva i klanjaju se četnicima iz srpske crkve, a živišit to čini sa dnom kace.

sincic-i-protapernar-i-bosko-obradovic

Zato silna podrška medija ovim neradnicima i krimosima.

-Sinčiću sam posudio automobil, nabio je kaznu od 2000 kuna i nikada nije platio, pa ne ću niti ja platiti, neka me zbog ovog domoljuba stave u zatvor-rekao je za naš portal N. Koljaja.

Ovršni zakon očajan, pljačka ovršenih se nastavlja, a Živi zid ničemu ne služi.

Ipak zanimljivo je da je 24 sata podržao stranku koja se bavi lažiranjem potpisa svojih članova.  O tome je svjedočio saborski zastupnik Runtić na početku svoga mandata, a kasnije i mnogi drugi članovi. Skupšitna stranke iz 2015. godine je lažirana, za sada DORH svira ku.cu u svezi prijave za to kazneno djelo, ministrtvo uprave spava u hladovini, a Pero-krivotvoritelj iliti Pernar glumi pametnjakovića u Saboru.

sinčić

sinčić 2

Sinčićev stvarni potpis i onaj krivotvoreni.

sinčić 3

Koliko su glupi Sinčić i Pernar pokazali su odmah po stvaranju nove stranke nakon što je otkrivena ova prijevara sa falsificiranim potpisima na navedenoj skupštini 2015. godine, nazvali su stranku ŽZ Ivan Vilibor Sinčić. Zašto bi netko osnovao drugu stranku ako nije krivotvorio potpis? Ali niti ta skupština nije bila legalna, pa je izmišljena stranka Jedina opcija…sve to potvrđuje da su ovi bezveznjaci i sami priznali da su krivotvorili potpise svojim postupanjem i zato  su osnivali nove stranke, kako bi novac bez problema dolazio.

HOP