Vlahović ide u zatvor jer je otvoreno govorio o kriminalu oko Pupovca

0
11315
NENAD VLAHOVIĆ, mr.iur. PREDSJEDNIK NACIONALNOG VIJEĆA SRBA

-Ništa više nije nemoguće u ovom političkom i kvazi materijalnom lovu na pojedince koji se usude pisati istinu.

Sve ovo što se dešava je neviđeno. Osobno sam novčano kažnjen što sam rekao istinu, izgubio sud, platio visoke troškove suda i još ću morati 50 dana u zatvor, da ispatim ležanjem u zatvoru troškove za govor istine. Nemam mogućnosti Pupavom i Plenkiju platiti 9.600 kuna kazne i morat cu u zatvor, dobro ste pročitali.
Ponovit ću za istinu i verbalni delikt nad vladarom Hrvatske MALIM VOZDIĆEM .
SLIJEDEĆE MOJE JAVLJANJE BIT ĆE IZ JEDNOG NE ZNAM KOJEG ZATVORA, TAKO ću biti prvi u 28 godišnjoj povjesti Hrvatske, koji ću za istinu robovati zaslugom suda i kvazi sudaca pojedinaca…-izjavio je za naš portal predsjednik nacionalnog vijeća Srba i predsjednik Srpske pravedne stranke Nenad Vlahović.

Sud je osudio našega Nenada jer se s pravom pitao tko je opljačkao Tesla banku, zašto je i kako knjižio Pupovac i SNV troškove, gdje su odlazili veliki novci, zašto Novosti huškaju narod, od kuda Pupovcu vile, stanovi, zašto se neškolovan kadar gura u SNV i slične stvake…drugim riječima tko pljačka porezne obveznike…presuda Vlahoviću jasno govori nova pravila lopovske igre…zabrana razmišljanja i iznošenja mišljenja…

Da se pita kumrovečkog profesora komunističke magle, Vlahović bi vjerojatno zvršio na Golom otoku…Uglavnom Plenkoviću ne trebaju pošteni Srbi, njemu treba prokušani kadar mufljoza.

HOP